Kiakadtak az anyukák: 4 évesen sminkeli magát a kislány

Profin sminkeli magát a 4 éves kislány

2018/01/02

Teljesen kiakadtak, akik látták a 4 éves kislány videóját, aki tökéletesen kisminkeli magát. Az édesanya megmagyarázta a történteket. 

Több mint félmillióan megnézték már a videót, amiben ez a négyéves kislány olyan profin sminkel, hogy felnőttek is megirigyelnék. A videót Suella, a kislány édesanyja töltötte fel az Instagramra, és ezt több sminkes oldal is megosztotta, így elképesztő méretű megtekintést produkált, összesen egymillió a megtekintések száma. És nem kevés a felháborodott komment a videók alatt.

A videóban a kislány profin felteszi a korrektort, szemhéjfestéket (méghozzá csukott szemmel), és a szempillaspiráltis gond nélkül használja. Az anyuka elmondta, hogy a négyéves kislány önállóan csinálja meg a sminkjét, egyáltalán nincs szüksége segítségre. Úgy tanulta meg, hogy édesanyja mozdulatait utánozta.

Liriana & Dilan (@liriana_dilan) által megosztott bejegyzés,

Sokak szerint ezzel semmi gond nincs, kislány korában minden nő elcsent ezt-azt az anyukája sminkkészletéből, és ki is próbálta azokat. A többség azonban egyáltalán nem tartja helyesnek, hogy egy négyéves kislány a sminkeléssel foglalkozzon, a felháborodott kommentek szerint az anyuka felelőtlen, egy ilyen csöppségnek még játszania kellene, nem pedig megtanulnia, hogy kizárólag a külső a fontos. Az anyát eleinte bántották ezek a kommentek, de mára megtanulta figyelmen kívül hagyni őket, és folyamatosan rakja ki az újabb sminkelős videókat a gyerkőcről.

 

Liriana & Dilan (@liriana_dilan) által megosztott bejegyzés, )

 

forrás

Hozzászólások