Kibékíthetetlen sztárkonfliktusok

Örökre szóló utálat

2019/01/16

A sztárok körében sem ritka a féltékenység, irigység vagy szimplán az unszimpátia. Vannak azonban konfliktusok, melyek egy életre kibékíthetetlen kapcsolatot eredményeznek.

Amikor a sztárok egymásnak feszülnek, az egész világsajtó azt figyeli, vajon mikor történik valami említésre méltó. A mai világban az sem ritka, hogy a sztárok a közösségi médiában rendezik le vagy adják a világ tudtára problémájukat. Mutatunk néhány kibékíthetetlen sztárkonfliktust, amelyek valószínűleg már sosem fognak változni.

1. Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker
Már évek óta mennek a találgatások, hogy vajon mi történhetett a Szex és New York két színésznője között, hiszen a kettejük között húzódó viszály nagyon is látványos. Legutóbb Kim tette világossá Instagram oldalán, mennyire nem kedveli kolléganőjét, amikor annak részvétnyilvánítására egy külön képen így reagált: “nincs szükségem a szeretetedre vagy támogatásodra ebben a nehéz időszakban, Sarah Jessica Parker.” (A színésznő tragikus hirtelenséggel veszítette el bátyját.) Sőt, egy külön posztban mondta el, mennyire kegyetlen volt vele a filmbéli Carrie Bradshaw. Kíváncsiak vagyunk, vajon valaha fény derül-e arra, mi történt kettejük között valójában.

sztar veszekedesek

2. Jennifer Aniston és Angelina Jolie
A két világsztár konfliktusának oka eléggé egyértelmű, és úgy tűnik, hogy annak ellenére sem enyhül a köztük fennálló rideg viszony, hogy már sok év eltelt Jen és Brad szakítása óta, sőt, azóta már Angelinával sincsenek együtt.

ja,aj

3. Taylor Swift és Katy Perry, Demi Lovato és Kanye West
Úgy tűnik, az egyik legsikeresebb popcsillagnak alaposan meggyűlik a baja a kollégákkal. Taylor és Katy között az váltotta ki a viszályt, hogy a szőkeség elmondása szerint Katy megpróbálta megakadályozni a turnéját a táncosok és a stáb átcsábításával. A másik fél szerint viszont ő kölcsönözte Taylornak a táncosokat, akik vissza szerettek volna térni hozzá az ő turnéjának kezdetekor. Demivel való konfliktusukról már nem tudunk ennyit, nyilatkozatokból csak annyit lehet leszűrni, hogy a Lovato nem ért egyet Swift életstílusával, valamint Selena Gomezzel való barátságuk is közrejátszhat a probléma kialakulásában. Kanye Westtel pedig akkor kezdődött az elmérgesedett helyzet, amikor az énekes félbeszakította az énekesnő beszédét a VMA díjátadón, és elmondta, hogy szerinte Beyoncé érdemelte volna meg a díjat. (Habár úgy tűnik, a sok évnyi veszekedést már a hátuk mögött hagyták és rendezték a kapcsolatukat.)

ts dl

4. Sylvester Stallone és Richard Gere
A két színészlegenda állítólag egy filmforgatáson balhézott össze, amikor annyira nem jöttek ki egymással, hogy Richard szerepét újra is kellett osztani. Ha mindez nem lenne elég, egyszer még tettlegességig is fajult a helyzet, amikor Gere szándékosan összekente filmbéli partnere ruháját, mire az erővel kilökte őt az autóból.

stallone_gere

 

Hozzászólások