Kiderülhet Jimmy halálának titka

Még mindig nem tisztázott: ki volt a gyilkos

2016/01/09

Szigorúan őrzött páncélszekrényben lapul az a kézirat, amely felfedheti: ki okozta Zánbó Jimmy halálát.

received_2491012060986581

Bár a hivatalos vizsgálat már kimondta: baleset miatt vesztette éltét Zámbó Jimmy, az azóta szintén elhunyt szemtanú, Hulé Éva jó pár éve tett második vallomása állítólag más megvilágításba helyezte a történteket. Ennek ellenére a rendőrség szerint nem változott a tényállás a halálesettel kapcsolatban, Hulé Éva azonban kitartott állítása mellett, sőt meg is nevezte a tettest, aki kioltotta Jimmy életét.

Sokkos állapotba kerültem Jimmy halála után, nem voltam annál a vallomásnál beszámítható, amit akkor tettem. Majdnem tíz éve lelkifurdalással élek, nem bírtam a hallgatást. A nyomozóknak megmondtam, kinek a kezében sült el a fegyver, megneveztem a tettest, de nyilvánosan nem tehetem, amíg fel nem hatalmaznak rá” – mondta akkor a Blikknek a szemtanú. 

Jimmy 2

A szemtanú határozottan ragaszkodott állításához, ezért egy kéziratban megnevezte, ki volt a Király gyilkosa. Hulé Éva azóta elhunyt, és arra az emberre bízta az irományt, aki súlyos betegsége alatt gondozta őt. Az ápoló egy páncélszekrényben őrzi a kéziratot, és bármikor kinyithatja azt. Akkor fog fellebbenni végleg Jimmy haláláról a lepel.

Hozzászólások