Kiderült az igazság: Milán csúnyán kavart az Éden Hotelben

Loki visszavágott, és helyre tette a dolgokat

2015/03/19

Fokozódik a feszült helyzet az Éden Hotelben, és most az is kiderült, hogy mi (azaz ki) ennek az oka. Pont az a fiú, akiről eddig mindenki azt hitte, hogy áldozat. Milán csúnyán bekavart mindenki háta mögött, és visszatetsző viselkedésével a maradék támogatását is elveszítette a házban. Íme az eddigi legkellemetlenebb Pandora-ceremónia.

Milán tegnap részegen sírt az Éden Hotelben, és a teljes zagyvaságba torkolló összeomlásából arra lehetett következtetni, hogy lelkileg nem bírja elviselni az intrikákat, és nem bízik párjában, Snjezanában. Áldozati szerepben tűnt fel, holott este kiderült, ő a legnagyobb kavarógép.

Lokit titokban arra próbálta rávenni, hogy Adrienn vagy Marianna párját ejtse ki a párválasztón, mások előtt pedig éppen őt próbálta lejáratni. Holott Loki őt próbálta tegnap védeni, és még Snjezivel is felvállalt egy csúnya konfliktust emiatt, amiről másnap már belátta, hogy túlregálta, és elnézést kért.

Milán ezzel a kétszínű viselkedésével gyakorlatilag saját magát ásta el a többiek előtt, és a maradék belső támogatottságát is elveszítette. Később el is ismerte, hogy csak taktikázni próbált, és ki akarta játszani egymás ellen a srácokat, de terve kiderült, és ez súlyos következményekkel járhat.

“Szeretem Milánt, mert jószívű gyerek, de egyszerű, mint a faék” – foglalta össze az eseményeket Loki a beszélgetés után, Gergő szerint pedig a fiúnak semmi tisztelete nem maradt az Éden Hotelben, mert “mindenkit elárult”. Milán a kamerának beismerte, ő is csalódott magában.

Forrás: TV2

 

Hozzászólások