Kiderült Cooky-ék második babájának a neme

Már csak a baba neve kérdéses

2019/05/17

Tavaly januárban született meg Cooky és Debóra első gyermeke, most pedig az is kiderült, húga, vagy öccse lesz-e Kevinnek.

Egy televíziós-műsornak köszönhetően ismerték meg egymást, és szinte azonnal egymásba szerettek: a népszerű rádiós, Cooky és gyönyörű kedvese Debóra azóta már boldog szülőknek is mondhatják magukat. Tavaly januárban született meg első közös gyermekük, Kevin, majd az év végén jött az újabb nagy bejelentés, érkezik a kistestvér. Miután kiderült második gyermekük neme, az eredményt hetekig egy borítékban őrizték anélkül, hogy kinyitották volna. Abba ugyanis csak egy ember nézhetett bele, a barátjuk, aki a babaváró bulit szervezte a népszerű sztárpárnak.

 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cooky (@cooky_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Cookyék az amerikai minta alapján, egy különleges babaváró bulit tartottak, melyen kiderült a várva várt baba neme. A boldog szülők a felszálló színes, kék füstből tudták meg, hogy még egy kisfiú érkezik a családjukba. “Egymásra néztünk Cookyval, és annyit mondtunk, az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Számomra egy tökéletes család két szülőből és két gyerekből áll” – mondta a Bestnek Debóra.

“Két év, aztán jöhet a kislány is…” – mondta Cooky, hiszen az is kiderültm nagyon szeretnének egy kislányt is, akinek már a neve is megvan: Lana. Már csak egy dilemmájuk lehet: hogy hívják majd Kevin öccsét.

forrás

Hozzászólások