Kiderült: ezért válik Gönczi Gábor és Tatár Csilla!

Gyermek nélkül kihunyt a szerelem?

2014/11/14

Fiatalok, sikeresek és még szerették is egymást, mégis vége lett. Gönczi Gábor és Tatár Csilla egyetlen dolgot nem kapott meg az élettől, és ezt nem bírta el a házasságuk.

gonczi
Itt még boldogan (fotó: Blikk)

Bár sokszor fel-felröppent a hír, mindig tagadta Gönczi Gábor és Tatár Csilla, hogy vége a házasságuknak. Most azonban, 9 együtt töltött esztendő után elengedik egymás kezét. Továbbra is szeretik, tisztelik egymást, de mivel nem adatott meg nekik, amire a legjobban vágytak: egy gyermek, ezért külön folytatják. Lehet, hogy ott hibázták el, hogy házasságuk elején nem vágtak bele a családalapításba.

Amikor Gábor készen állt arra, hogy családot alapítsanak, akkor Csilla még azt mondta, inkább a karrierjét építené. Még nem akart babát, később pedig valami oknál fogna nem lett” – mesélte Blikknek a pár közeli ismerőse.

A Mokka műsorvezetője ráadásul most duplán roppant nehéz időszakon megy keresztül. Nem elég megküzdenie a szakítás fájdalmával, még egy általa nagyon szeretett személytől is el kellett búcsúznia.

Tatár Csilla őszintén és nagyon vágyott egy gyerekre. Csilla azt szerette volna, hogyha imádott nagymamája megéli a dédunoka születését. Sajnos néhány hónapja a mamája is meghalt. Így különösen nehéz ez az időszak a számára” – mondta a Borsnak Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Beszédes az is, hogy Gönczi Gábor és Tatár Csilla a Storynak adott interjújukban szinte egyszerre vágták rá, mit kívánnak egymásnak: Gyerekeket! S persze azt, hogy találjuk meg a hozzánk illő társat.”

Hozzászólások