Kiderült, hogy tényleg nincs buli Bajner nélkül

A magyar csatár győztes gólja Angliában

2015/02/11

Bajner Bálintról, és trollkodástól sem mentes átigazolási körülményeiről már sokat írtunk, miután felkapta őt az internet népe. A Notts County csatára azonban csak a futballra koncentrál, most megszerezte első gólját új csapatában, amit mintegy száz magyar szurkoló nézett a helyszínen.

Bajner Bálint az angol harmadosztályú Notts County (a magyar internetes szakzsargonban Nocckánti) csapatát erősíti januártól, igaz, az átigazolása nem ment simán, miután a magyar drukkerek szinte a kékhalálig széttrollkodták a klub Facebook-oldalát, kétes népszerűséget szerezve ezzel a magyar szurkolói kultúrának.

Azonban a klub jól reagált, és a jelek szerint a 24 éves magyar csatár is, aki megszerezte első gólját új csapatában, egy bajnoki meccsen a Leyton Orient kapujába talált be. Ez volt a meccs egyetlen gólja, Bajner első találata tehát egyből három pontot ért a Nottsnak. A meccsre kilátogatott mintegy száz magyar szurkoló is a játékos miatt, ők így ünnepeltek:

A gól után természetesen zúgott a szektorban a játékos védjegyévé vált „No Bajner, no party!”, az érintett pedig hetven métert szaladt a másik kaputól, hogy a magyar drukkerekkel ünnepeljen.

Az végeredmény maradt 1-0, ezzel vége a Notts négymeccses nyeretlenségi szériájának, az edző pedig a 78. percben cserélte le gólszerző Bajnert, ezúttal valószínűleg tényleg azért, hogy megtapsolhassák. (a játékos egyik legviccesebb mondása az volt, mikor anno az Ipswich Town játékosaként edzője már a 44. percben lehozta a pályáról, hogy a tréner mindezt csak azért tette, hogy a közönség megtapsolhassa)

Hozzászólások