Vége kiderült, kivel randizik Palvin Barbara!

Paparazzifotó buktatta le őket

2015/03/29

Palvin Barbara, Magyarország legkeresettebb és legnépszerűbb divatmodellje éppen Ausztráliában dolgozott, amikor összetalálkozott Ed Sheeran angol énekessel. Innen már nem volt megállás a randizásig, és persze a közös limuzinozásig.

Palvin Barbara éppen Ausztráliában vett részt egy jó hangulatú forgatáson, amikor összetalálkozott a szintén ott dolgozó Ed Sheerannel, aki egyébként nem sokkal azelőtt szakított kedvesével, Athina Andrelosszal egy élő rádióadásban úgy, hogy már több mint egy éve jártak.

A Daily Mail információi – és fotói – szerint a 24 éves művész nem sokat rágódott a dalban lezárt eseten, és nem sokkal később, Ausztráliában együtt randizott a nála három évvel fiatalabb Barbival – legalábbis ez az újság egyértelmű feltételezése.

Palvin Barbi
Palvin Barbara már nem magányos?

Ami a szemtanúk – és persze a média – számára is gyanússá tette az ártatlannak indult hamburgerezést, az az, hogy miután végeztek, ugyan külön távoztak az étteremből, de kis fáziskéséssel ugyanabba a limuzinba ültek.

Justin Bieber és Leonardo DiCaprio után Ed Sheeran már a harmadik sztár, akit az angol sajtó összeboronál a magyar szépséggel – ahogy az angol újságok nevezték.

Hozzászólások