Kiderült Khloé Kardashian babájának a neme!

Kisfiút vár a Kardashian-klán tagja

2017/10/27

Bár hivatalosan még a terhességét sem jelentette be Khloé Kardashian, a forrásai máris kikotyogták a születendő bébi nemét. Kíváncsian várjuk, igaz-e? 

Először Kim Kardashian, aztán húga, Kylie Jenner, majd pedig a most szóban forgó Kardashian – így érkeztek sorban a gólyahírek a világ egyik leghíresebb családjában. És míg mindenki a popókirálynő ikreivel és a 20 éves celeblány váratlan terhességével van elfoglalva, addig szépen csendben Khloé születendő babájáról is elkezdtek kiszivárogni a legfrissebb infók. Igaz, a celeblány továbbra sem erősítette meg hivatalosan, hogy valóban várandós, a napokban készült egy videó vele és Kylie-val, amiben a rajongók szerint igenis a terhességükkel viccelődtek.

Bárhogyan is, a celebhírekkel foglalkozó People magazin bennfentesei szerint már a baba neme is kiderült! Eszerint úgy tudni, hogy Khloé és pasija, Tristan Thompson kisfiút várnak, méghozzá jövő év elejére – akárcsak tesói, Kylie és Kim is. A US Weekly szerint Khloé már vissza is vett az edzések intenzitásából, és már az első kivizsgálásokon is túl van. Ha igazak a hírek, akkor hamarosan együtt játszanak majd Kim fiával, a kis Saint Westtel!

FORRÁS

Hozzászólások