Kiderült, kinél élhet majd Pécsi Ildikó unokája

Ez még csak a kezdet

2015/06/10

Az egykor híres anya-menye páros, Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ma már inkább szóba sem áll egymással. Miután a fia és kedvenc menye bejelentették válásukat, elharapóztak az indulatok.

Talán az egész csak színjáték volt? De hiszen Pécsi Ildikó nézte ki egykoron fiának a gyönyörű revütáncosból lett műsorvezetőt, és a kerítő hadművelet sikeresnek is bizonyult: a két fiatal egymásba szeretett. Egy közös gyermekük született, Csaba, akit Csilla azóta is nagy szeretetben nevelt.

Aztán jött egy fránya rosszullét, egy autoimmun betegség támadta meg Csilla szervezetét, melynek hatására feszültebb, ingerültebb, letörtebb lett. A kezdeti ápolást követően a házasságuk nem bírta ki az állandó hangulatingadozásokat, végül néhány évnyi vívódás után beadták a válókeresetet. Csilla saját jógastúdiót alapított és kikezelte betegségét. A házasságát ez viszont már nem menthette meg.

pártos csilla

A sztori ez után kezd izgalmassá válni, hiszen Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó fia, igen jómódú ember hírében állt. Legalábbis addig, míg sor nem került a vagyonmegosztásra, addigra ugyanis Csabának semmije sem maradt. Természetesen csak papíron, mert mint kiderült, mindent a szüleire íratott. Ezzel viszont nem nagyon tud mit kezdeni a bíróság egyelőre.

Mindössze egy dologban sikerült döntés hozni a hosszú éveket követő huzavona után, mégpedig a kis Csaba elhelyezéséről. A keddi bírósági döntés értelmében a gyermek felügyeleti joga továbbra is az édesanyjánál marad. A gyermektartásról majd csak szeptemberben állapodnak meg, akkor vélhetően már a válást is véglegesen kimondják. A hatalmas budai ház, ami felett továbbra is vitáznak az egykori házasok még mindig Csilláék otthonát képezi, akinek esze ágában sincs elköltözni onnan. Állítólag a tárgyaláson felolvasták Pécsi Ildikó Pártoshoz intézett levelét, ami után elszabadultak az indulatok. Pécsi Ildikó, aki eddig mélyen hallgatott az ügyben, most először kivételt tett a Borssal.

partoscsilla

A Kossuth-díjas művésznő így nyilatkozott a lapnak: “ Minden iraton úgy szerepelek, mint Pécsi Ildikó, és ötven­éves pályafutásom után már sokan ismernek és szeretnek. Ha engem bántanak, sokszor azt érzem, a közönségemet és a szeretteimet is bántják .”

Folytatása következik.

Nem éppen mondható tökéletesnek és kiegyensúlyozottnak a 75 éves Kossuth-díjas színésznő, Pécsi Ildikó élete. Fia és a menye közötti összetűzések mellett még egy mérhetetlen szomorúsága van a művésznőnek. Olvass tovább!

pecsi_ildiko

Hozzászólások