Kiderült, kivel van együtt Trap kapitány!

Ez történt a Playboy gálán

2015/04/13

Túl vagyunk a Playboy sorban a második Man of the Year gáláján, ahol öt kategóriában szavazták meg a legjobbaknak járó díjakat. Meglepő módon olyan jelöltekkel is találkozhattunk, akik nem feltétlenül a bulvár médiából köszönnek vissza ránk. Ezúttal tehát a pasik kerültek górcső alá! Kíváncsi vagy, ki ma a legnagyobb Playboy Magyarországon?

Csütörtök este rendezték meg azt a gálát, ahol a várttal ellentétben nem hosszú combú nyuszilányok – na, jó, néhányat leszámítva -, de legalább is nem a nyuszis magazin hasábjain tündöklő dögös nőkön volt a hangsúly, hanem éppen hogy az ellenkező nem képviselőin. Átadták a legsármosabb, legdivatosabb, legstílusosabb férfiaknak járó elismerést. A kategóriák szerint szavazhattak a stílusos férfi, médiaszemélyiség, színész, frontember, ikon kategóriában az urakra, de egy női mezőny is helyet kapott, ők voltak a múzsák.

Furcsa hangulat uralkodott a rendezvényen és megannyi meglepetés született. Sok jóképű férfi gyűlt össze ezen az estén, a Tha Shudras énekesét már többször hírbe hozták Tóth Gabival. Trap kapitány most egy valódi meglepetést közölt! És, hogy mit gondolnak a sztárok, mitől lesz valaki igazi playboy? Nézd meg a videóban!

Hozzászólások