Kiderült mi lesz most a Playboy villával

Eladták a Playboy villát

2017/09/29

Hugh Hefner a Playboy brand alapítója tegnap hunyt el 91 évesen. Sokakban felmerült, hogy mi lesz most a hatalmas örökség és a Playboy Villa sorsa.

Mint az megannyi helyen olvashattátok tegnap, többek között az RcNews-on is tgenap, 91 éves korában elhunyt Hugh Hefner. Ilyen esetekben elkerülhetetlen, hogy az emberek között elkezdjen beszédtémává válni, hogy mi is lesz most a hatalmas vagyonnal, amit Hefner felhalmazott, illetve a híres Playboy villával.

hugh hefner

A CNNNMoney szerint a villa 20 ezer négyzetméteres, 12 hálószoba, több konyha, edzőterem, játékterem és borospince is megtalálható benne. A kastély továbbá fel van szerelve egy óriási medencével, teniszpályával és a hírhedt barlanggal. Emellett természetesen vendégház is található a területen. A villa engedélyt kapott arra is, hogy kisebb állatkertet üzemeltethessen a hatalmas kertben, ami annyit tesz, hogy a majmok és különféle egzotikus madarak szabadon járkálhatnak a Los Angeles-i birtokon.

A hatalmas medence
A hatalmas medence
A híres barlang
A híres barlang

A Los Angeles Times szerint a villa 1927-ben épült, majd 1971-ben került Hugh Hefner tulajdonába 1,1 millió dollárért. 2016-ban a palota már a 100-szorosát érte az 1971-es árhoz képest, így ennek megfelelő összegért is vásárolta meg egy üzletember. A létesítmény gyakorlatilag egybenőtt a Playboy márkával, illetve a szexuális szabadsággal és a vad bulikkal. 

Daren Metropoulos(jobb) és testvére Evan egy 2012-es Playboy villa partin
Daren Metropoulos(jobbra) és testvére Evan egy 2012-es Playboy villa partin

Daren Metropolous C.Dean Metropolous milliárdos fia, a Hostess Brands társtulajdonosa vásárolta meg Hefner szomszédságában álló szállodát 18 millió dollárért, ahol állítólag Kimberly (Hefner ex-felesége) élt gyermekeivel. A férfi 2016-ban megvásárolta a Playboy villát, ám a megállapodás úgy szólt, hogy Hugh haláláig bérli évi 1 millió dollárért. 

Egyelőre tényeket még nem tudni, azonban a tulajdonos azt mondta egy amerikai lapnak, hogy magáncélra fogja használni az ingatlant. 

playboy mansion

forrás

Hozzászólások