Kiderült, miért szakított Szulák Andrea!

Párja kicsapongó életet élt?

2015/10/08

Egyik napról a másikra jött a meglepő hír, hogy Szulák Andrea szakított kislánya édesapjával, most azonban kiderül, mi állt a háttérben.

Andrea és Gábor 8 éve voltak együtt, és bár a kapcsolatukban lángolt a szerelem, mégsem volt olyan felhőtlen a viszonyuk, mint ahogy az tűnt. Ismerőseik szerint két ennyire különböző ember csak addig képes együtt lenni, amíg a rózsaszín köd elhomályosítja a látásukat, ráadásul Andi párja nem volt épp a hűség mintaképe…

Egyik szeretője például egy fiatal kozmetikus lány volt, akinek kolléganője nem titkolja, milyen rossz szemmel nézték a kapcsolatot.

„Gonosz játékot űzött Andreával, már jó ideje. A belvárosi szalonban, ahol dolgoztunk, kivétel nélkül mindenki tudott erről a ’barátságról’. Gábor számos alkalommal érkezett virággal, nem is igazán titkolva, mennyire kedveli a kolléganőmet. Egy családos férfinak nem illik így viselkednie – mondta a szemtanú a Story magazinnak.

szulak

Ismerőseik számára ez talán nem is olyan meglepő, ugyanis Gábor állítólag szinte agglegényként élt: wellnessezni járt – természetesen egyedül, sőt olyan képet is megosztott, amin egy ismeretlen szőke lánnyal fagyiznak együtt. Azt is emlegették, hogy az utóbbi fél évben már nem is otthon aludt éjszakánként.

Andrea barátnői is sejtették, hogy ez a kapcsolat nem fog hosszú távon működni.

Amint szertefoszlott a rózsaszín köd, nyilvánvalóvá váltak az ellentétek. Andi sokáig hálás volt, hogy Gáborral egymás mellé sodorta őket a sors. Iszonyatos mélyponton volt túl, amikor egymásra találtak” – mesélte a színésznő egyik barátnője a Hotnak.

Hozzászólások