Kiderült minden – VV Edina sokkot kapott

Véget ér a villaszerelem?

2015/02/17

A szerelmesek párbajából VV Laci került ki győztesen, aki visszavonulhatott a „boldog tudatlanságba”. Ugyanezt sajnos Edina nem mondhatja el magáról.

A villalakók benntartózkodásuk alatt nem érintkezhetnek a külvilággal, és annak információival, így egymásról is csak annyit tudnak, amennyit saját maguk megosztanak a másikkal. Ez történt VV Edina és Laci esetében is.

Hónapokon keresztül zajlott kapcsolatuk a kamerák előtt. Az ágyjeleneteken kívül volt sok veszekedés és sírás-rívás is, de valószínűleg az semmi volt ahhoz a sokkhoz képest, amit Edina élt át, amikor végre felnyitották a szemét Lacival kapcsolatban, ugyanis a lány nem tudott párja múltjáról. A fiúnak több alkalommal is meggyűlt a baja a törvénnyel, sőt a villából is a bíróság elé vitték garázdaság miatt. Ráadásul évekkel ezelőtt felfüggesztett börtönt kapott, amiért összeverekedett a rend őreivel.

vv laci edina

„Úristen! Ez micsoda? Ezt el sem hiszem! Laci soha nem beszélt nekem erről, még csak szóba sem került, hogy egy korábbi barátnőjét meg kellett volna védenie.

Nem tudom, mit gondoljak. Kicsit rosszulesik, hogy nem mondta el, de talán az lehet az oka, hogy nem akarta, hogy ez nyilvánosságra kerüljön. Biztosan azért nem beszélt nekem erről, mert a kamerák előtt nem akart. Bízom benne, hogy amikor kijön, tisztázza majd a helyzetet, és őszintén elmond nekem mindent. Kíváncsi vagyok rá természetesen, de tőle szeretném hallani az igazat, nem mástól – mondta döbbenten a Blikknek.

Bevallom őszintén, hogy nagyon félek találkozni velük – utalva ezze Laci szüleire. A párbajon tudom, hogy ott voltak, de utána olyan gyorsan elmentek, hogy alkalmam sem volt köszönni, bemutatkozni. És valójában tartok is a helyzettől. Félek attól, hogyan fogadnak, hiszen láttak engem ittasan, láttak, ahogy Lacival ágyba bújtunk, és elképzelhetőnek tartom, hogy megszégyenülnék előttük.”

Hozzászólások