Kiderült mit érezhet Demcsák Zsuzsa

Pszichológus vizsgálta a bíróságon a műsorvezetőt

2015/03/12

Demcsák Zsuzsa és válófélben lévő férje, Kiss József között igencsak zajlik az élet, és már nem csupán a testi bántalmazás a téma, hanem a vagyonmegosztás is. Vajon hogyan viseli ezt Zsusza és mit árulnak el a mozdulatai a bíróságon?

Nem könnyű most a helyzete a szép műsorvezetőnek, hiszen amellett, hogy ellátja napi munkáját a tv-ben, két gyermeket nevel egyedül és még a bíróságra is járnia kell a vagyonmegosztás és a tartozások miatt, amit volt férjével kell békés úton megoldaniukk. A házaspárnak együtt és külön is jócskán volt adóssága.

Keresztes Attila, a keleti-nyugati pszichológia kutatója részletesen elemezte a kétgyermekes anyuka beszédes mozdulatait és testbeszédét, írja a Blikk.

Csípőre tett kéz

A csípőre tett kéz egy készenléti gesztus. A távolba mered, látszik, hogy készen áll harcolni, és kíváncsi, mi lesz az ügy végkimenetele, viszont tehetetlen is, mivel nem rajta múlik, s ez egyfajta felfokozott reakciót vált ki belőle.

8_o_Demcsak-2-PZ


Ujjait tördeli elmerengve

Az ujjait tördeli, és előredőlve, feszülten előrenéz. A testtartása és a tekintete arra utal, hogy a jövőre gondol, láthatóan kavarognak benne az érzelmek, a gondolataiba van mélyedve. Az arcán a feszültség és az aggodalom tükröződik, a kéztördelés pedig egyértelműen a feszültség jele.

8_o_Demcsak-3-PZ

Hozzászólások