Kiderült a neme Justin Timberlake és Jessica Biel babájának!

Tudd meg, mit vesz majd gyermekének a boldog apa!

2015/01/22

Talán még emlékeztek, mi is írtunk a szép sztárpár, Justin Timberlake és Jessica Biel örömhíréről, miszerint babát várnak. Most az is kiderült, hogy kislány vagy kisfiú bújt meg Jessica pocakjában.

A színész házaspár természetesen már nagyon izgatott a kisbaba születése miatt, és noha Justin nem szerette volna előre megtudni a bébi nemét, a színésznő végül nem bírta kivárni az elkövetkező hónapokat.

“Jessica sokkal gyakorlatiasabb, és szerinte jobb ezt előre tudni, ugyanis igyekszik teljesen felkészülni a baba érkezésére”.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Épp ezért, mivel Jessica sem akarta titokban tartani, Justin sem szeretne ebből világméretű rejtélyt kovácsolni, elmondták, hogy kislányuk lesz. Azt viszont hozzátette, hogy a kislányuk ruhatára valószínűleg nem rózsaszín ruhákkal lesz tele, hiszen ők maguk sem rózsaszín mesevilágban élnek és nem is ez a stílusuk, inkább sportos vagy éppen klasszikusan elegáns ruhákba szeretnek bújni.

Timberlake még azt is hozzáfűzte, hogy egészen biztosan beszerez majd a kis csöppségnek. dobfelszerelést és gitárt, persze majd ha nagyobbacska lesz.

Hozzászólások