Kiderült Puzsér piszkos múltja!

Erről eddig nem beszélt a szabadszájú kritikus

2015/04/30

Puzsér Róbert kritikus bár nagyon szereti megmondani a véleméynét mindenrő és mindenkiről, egy valamiről elfelejtett szólni: a múltjáról.

Az egykori Csillag születik zsűritagnak Hajdú Péter ellen zajlik bírósági pere, és az eljárás iratanyagából kiderül: büntetett előéletű. A hivatalos iratban részletesen leírják azt is, miért van jelenleg priusza Puzsérnak, s hogy milyen büntetést kapott, írja a Blikk.

2012. október 12-én a Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerősen elítélte, méghozzá ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt. A jogosítványát egy évre elvették tőle, és komoly pénzbírságot is kapott. A vezetői engedélyét csak úgy kaphatta vissza, ha újra levizsgázott.

hajduvspuzser

A kritikus és szabadszájú író így reagált a történtekre:

– Én nem vagyok büntetett előéletű. Az igaz, hogy ittasan elkaptak a rendőrök. Emlékszem, valahol a belvárosban, az Ó utca környékén történt a dolog. Összevesztem a barátnőmmel, és ittam néhány fröccsöt. Nem mérlegeltem, kocsiba vágtam magam, és elindultam. A rendőrök azonnal levillogtak – vallotta be őszintén Puzsér, írja a Blikk.

Hozzászólások