Kiderült Robin Williams halálának igazi oka

Özvegye mindent elmondott

2015/11/04

Legfeljebb három éve lett volna hátra Robin Williamsnek – árulta el a színész özvegye, aki azt is elmondta, hogy férje betegségének csupán egyik tünete volt a depresszió.

Egy év telt el a nagy nevettető, Robin Williams halála óta, és most az özvegye megszólalt férje halálával kapcsolatban. Elmondta: a színész nem a depresszió miatt lett öngyilkos, ahogy azt eddig gondoltuk, hiszen ez csupán egy tünete volt egy pusztító betegségnek, amelyben szenvedett.

A Lewy-testes szindróma, amely az évek alatt tette lassan tönkre a színész és családjának életét, egy gyógyíthatatlan betegség, melynek következtében az agysejtek sorra elpusztulnak. Ennek következtében a beteg szellemi teljesítménye egyre csökken, és több, mint 50 tünettel, köztük a depresszióval kell megszenvednie élete végéig.

robinwilliams
Az utolsó évben már tudta, hogy nincs visszaút…

„Ha Robin szerencsés lett volna, talán él még három évet. Nehéz évek lettek volna. Az egyik percben tökéletesen tiszta volt. Öt perccel később mondott valamit, ami nem illett oda. Minden erejével azon volt, hogy kezelje a problémáit, ő volt a legbátrabb ember, akit valaha ismertem. Az utolsó hónapban már nem ment neki. Mintha átszakadt volna a gát” – idézte az özvegy szavait a Blikk.

Az asszony azt is elárulta, hogy az utolsó évben már az orvosok már a teljes testi és szellemi leépülést helyezték kilátásba, amihez képest a depresszió a legkisebb probléma lett volna. Az özvegy egy évvel Robin Williams öngyilkossága után bevallotta: teljesen megértette, amit a férje tett.

Hozzászólások