Kiderült VV Dóri súlyos titka

Villából a börtönbe?

2014/11/24

A ValóVilág szexi cicababája nem büszkélkedhet múltjával, egyre több sötét foltra derül fény. Drog, bíróság, börtön…VV Dóri elmesélte, mi történt vele.

Öt évvel ezelőtt komoly drogproblémákkal küzdött VV Dóri. Akkor kapták el a rendőrök, amikor 10 ecstasy volt a zsebében.

Nagyon fiatalon kezdtem el drogozni, olyan 16-17 éves lehettem. Tulajdonképpen elég sok mindent kipróbáltam, a kokaint, az ecstasyt, a speedet és a füvet is. Eleinte csak bulikban használtam, aztán idővel már szinte mindennap. Ez egy mókuskerék, mert amikor rájöttem arra, hogy a drogtól fogyok, akkor azért is szedtem. Sokkal könnyebb volt elérni a célom” – mesélte a Blikknek VV Dóri.

A VV cicababája mindezek ellenére szerencsésnek mondható. Bár maximális, 2 éves börtönbüntetést kapott, de 5 évre felfüggesztették. Elterelésre azonban járnia kellett.

Egy évet adtak arra, hogy részt vegyek az elvonón. Havonta kétszer kellett megjelenni, de ha egyszer is elmulasztom, akkor kezdhettem volna elölről az egészet. Nagyon odafigyeltem, hogy megfeleljek” – tette hozzá az aktmodell.

VV Laci és Dóri
Dóri remekül érzi magát a villában (fotó: RTL Klub)

A VV7 szereplőjének édesanyja egyáltalán nem tudott lánya viselt dolgairól.

Nagyon megdöbbentett, amikor kiderült, hogy Dórit ilyen ügyben kapták el a rendőrök. Fogalmam sem volt arról, hogy a lányom drogozik. Tudtam, hogy segítenem kell neki, úgyhogy megpróbáltam támogatni. Persze közben retten­tően aggódtam érte, nehogy teljesen rászokjon, tovább csinálja. Szerencsére nagyon határozott lány, ha valamit a fejébe vesz, azt véghez is viszi, s így volt ez az eltereléssel is” – mondta Valéria, Dóri édesanyja.

Hozzászólások