Kifaggattuk a Story Gála női meghívottait, hogy mit vesznek fel!

Felkerestünk néhány női meghívottat és ruhájukról, hajukról és sminkjükről faggattuk őket

2017/02/10

Február 11-én megrendezik a 18. Story Gálát, ennek alkalmán pedig felkerestünk néhány női meghívottat és ruhájukról, hajukról és sminkjükről faggattuk őket.

Kifaggattunk néhány hölgyet akik részt fognak venni a Story Gálán, hogy idén mivel ejtik ámulatba a többi jelenlévőt és a sajtót.

Kulcsár Edina tegnap még maga sem tudta milyen lesz a ruhája, ami fura hiszen már holnap lesz a gála! Elárulta nekünk, hogy ma fog minden kiderülni. Ruháját Győri Bernadett Couture-ral terveztette, és a ruha harmóniában lesz szerelme öltözékével. Annyit már megtudtunk, hogy ő álmodta meg milyen legyen: letisztult, klasszikus fazonú, elől egy kis csavarral. Edina haját Hurtos Kinga fogja elkészíteni, a frizura pedig elegáns lesz. A csodás sminket Bényi Bettinek köszönheti majd, hiszen évek óta ismerik már egymást.

Dundika nagyon titokzatos volt ruháját illetően, csupán annyit árult el nekünk, hogy Maar Róbert készíti. A haját a Horror Barbie szalon, a sminkjét pedig Tóth Szandi fogja megcsinálni.

Claudia Aryee Tücsi az Envy Fashion által elkészített ruhában vesz majd részt a gálán, melynek már 90%-a meg van. Azt is megtudtuk, hogy alul tüll lesz, fölül pedig fekete. Tücsi azért nem tudott még maximálisan felkészülni az eseményre, mert nagyon sűrű napok állnak mögötte. A hajáról annyit már biztosan tud, hogy össze lesz kötve, sminkelni pedig az fogja, aki a televíziós szereplésekre is felkészíti őt. 

Cinthya Dictator lesz talán szokás szerint a legegyedibb a Story Gálán, mert még az is előfordulhat, hogy csupán a haja fogja eltakarni a testét. A másik lehetőség, hogy ő varr magának valamit, amiben megjelenhet. A hajas ötlet igazán találó lenne, hiszen pont tegnap rakatott fel csípőig érő póthajat magának. A sminkjét Magyar Eszter fogja elkészíteni, aki a Voguenak is sminkelt már, így igencsak elismert a szakmájában. Cintyha ennyit  fűzött még hozzá a készülődéshez: “a fejem rendben legyen, ez a lényeg.” Fotókat is küldött nekünk újdonsült hajzuhatagáról.

cinthya

Horváth Éva idén valószínűleg teljesen máshogy készül a nagy eseményre, hiszen egy pocakos kismamának nem olyan egyszerű ruhát találni. Ruhája készítője ugyanaz, mint tavaly mégpedig az Exotic by Estor. Éva idén a kényelmet részesíti előnyben. A ruhán nem lesz felsliccolás és feszülni sem fog. Haját a Szabó Imre szalonban készítik majd el. 

Dobó Ági megjelenéséről sajnos nem sokat tudtunk meg, hiszen annyire lekötik gyermekei, hogy egyáltalán nem volt még ideje készülni, pedig minden évben alig várta a Story Gálát. 

 

Hozzászólások