Idén nyáron ezek a bizsuk lesznek a legtrendibbek

Kihagyhatatlan kiegészítők a nyárra!

2014/06/06

Az idei szezonban leginkább három irányzatot különíthetünk el egymástól a bizsuk terén. Az egyik stílusvonal mindenképpen a kifinomult, szolid vonalat követi, a másik a rockosabb, a harmadik a feltűnő, de mégis nőies irányt hivatott megmutatni.

bizsuKifinomult és szolid

Örökké divatos volt, és minden bizonnyal továbbra is trendi lesz a kifinomult, szolid stílus mind az öltözködés, mind a kiegészítők terén. „Az idén abszolút divatos pasztellszínekhez, illetve feltűnő virágmintákhoz a leginkább e stílusjegy kiegészítői illenek. Bár az eleve visszafogottabb pasztellekhez stílustól függően társíthatunk élénk, feltűnő bizsukat is, a szolidabb változatokkal garantáltan nem foghatunk mellé. Emellett fontos alapszabály, hogy a nagyon élénk, harsány ruhadarabokhoz – mint amilyen pl. egy virágmintás felső – a tavaszi, nyári szezonban se válasszunk túlságosan hivalkodó kiegészítőket!”árulta el Budai Hajnalka stílusszakértő.

Rockosabb irányvonal

Nem csoda, hogy megjelent egy ilyen irányvonal az idei divatban, hiszen már tavaly, sőt, tavalyelőtt is egyre több bőrhatású ruhával, illetve szegecselt kiegészítővel találkozhattunk. Ezek a ruhák az elmúlt szezonban teljesedtek ki igazán, de tavasszal, illetve nyáron is abszolút megállják a helyüket.  Ez az irányvonal inkább a fiatal, kicsit még zabolátlan hölgyeken mutat igazán jól, ők nem foghatnak mellé egy bőrhatású leggingsszel, oversize felsőkkel és szegecselt, kicsit fiúsabb kiegészítőkkel.

Feltűnő, mégis nőies

„A harmadik irányvonal a nőiességet némileg túlzó formában hivatott megmutatni, ennek a stílusnak köszönhetjük a hatalmas, statement nyakláncokat, az earcuff fülbevalókat és a feltűnő, egymásra halmozott karkötőket. Az ilyen szembeötlő bizsukat sokkal inkább ajánlatos visszafogott öltözékhez társíthatni, hiszen annyira elragadják a tekinteteket, hogy társágukban minden más háttérbe szorul”– magyarázza Budai Hajnalka.

ekszerekEmellett itt is él egy aranyszabály: a kevesebb több. Egy hangsúlyos nyaklánchoz ne társíts hosszan lelógó fülbevalót, de arra is ügyelj, hogy a feltűnő eracuff-hoz a legkevésbé sem illik egy statement nyaklánc.”

Forrás: ekszershop.eu

Hozzászólások