Kilakoltatják Pécsi Ildikó menyét?

Ultimátumot kapott Pártos Csilla

2014/12/21

Hónapok óta tart a „harc” Pécsi Ildikó családjában. A művésznő fia és menye között zajló válás sajnos másokra is kihat. Annyira megromlott a viszony, hogy már unokájával sem tarthatja a kapcsolatot.

Pár hete számoltunk be arról, hogy sajnos Pécsi Ildikó idén nem éppen örömteli várakozással készül az ünnepekre, ugyanis fia és menye lassan egy éve húzódó válóperében még most sem született végeredmény.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla kapcsolata korábban mesébe illő volt, ráadásul fia részben neki köszönheti – az egykor még jól működő – házasságát. Azóta sajnos megromlott a kapcsolat, de nemcsak Szűcs Csaba és felesége között, hanem az egész családdal, pedig a Kossuth-díjas színésznő többször azt nyilatkozta, hogy saját lányaként szereti Csillát.

Sokak szerint álompárként éltek, ám az egyik közeli ismerős beavatta a Blikk riporterét az anyagiakkal kapcsolatos jelenlegi részletekbe: „Csaba a bíróságon azt mondta, nem tud tartásdíjat fizetni. Ugyanakkor fiának hetente 15 ezer forint zsebpénzt ad.” – ezt a pénzt a 16 éves fiú kezeli, és nem az édesanyja. Csilla azonban fél évre visszamenőleg követeli a gyerektartást, amire a válasz egy meglepő ajánlat volt.

partoscsilla
Pártos Csilla és családja évekkel ezelőtt (fotó: Blikk)

„Csaba tudatta Csillával, hogy akkor hajlandó fizetni havi 20 ezer forintos gyermektartást, ha fiával együtt azonnal kiköltözik a budai villából – folytatta az ismerős a beszámolót. Mivel Csilla nem ment bele az alkuba, levélben ultimátumot kapott: nyár közepéig önként el kell hagynia az ingatlant, vagy kilakoltatják! Azt senki sem tagadja, hogy a házat és szinte mindent Csaba szüleinek, Pécsi Ildikónak, a Kossuth- és még számos díjjal kitüntetett, köztiszteletnek örvendő színművésznőnek és férjének, Szűcs Lajosnak, az egykori olimpiai válogatott labdarúgónak köszönhetnek. Ők vették ugyanis az ingatlant fiuknak.”

pecsi_ildiko

A fejleményekkel kapcsolatban Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban – ügyfele kérésére. Szűcs Lajos és Pécsi Ildikó fiának képviselője, dr. Bilkei-Gorzó Dávid viszont elárulta álláspontját.

„Az azért nem háborús bűn, ha valaki azt szeretné, hogy a fiának vásárolt házban ne annak volt felesége lakjon. Mindentől függetlenül Pécsi Ildikó a lehető leghamarabb szeretné az ingatlanát birtokba venni, azzal tulajdonosként rendelkezni.”

Hozzászólások