Kim Cattrall a férfiak kielégülésének eszköze

2015/04/15

Kim Cattrall szerelmi életét teljesen tönkre tette a Szex és New York: a sorozat Samantha Jonesát a szerepe óta azonosítják egy pasifaló nővel, ezért képtelen megtalálni élete párját. Pedig a színésznő ugyanarra vágyott, mindig mindenki más: családra és egy gyerekre. 

A Szex és New Yorkban Samatha egy igazi pasifaló nőszemély, akinek mindig a szex jár a fejében, a legtöbb férfit pedig csak arra használja, hogy kielégítse testi vágyait. A karaktert alakító angol színésznő, Kim Cattrall azonban a való életben nem ilyen, és bár azt sosem bánta meg, hogy megkapta a szerepet, azt bevallotta, hogy emiatt tönkre ment az élete. 

“Hosszú idő óta nem volt randevúm. Úgy érzem, a férfiak beskatulyáztak engem a Samantha Jones szerepbe, és ez természetesen elriasztja őket” – árulta el a színésznő, aki 2004-ben vált el férjétől, Mark Levisontól.

samantha-jones-1024
Kim Cattrall leghíresebb szerepe, Samatha Jones bőrében (Fotó: HBO)

“Én nagyon jól tudom, hogy a Szex és New York csupán egy munka volt, egy nagyon jó munka, de látom, hogy a Samatha által felállított képet képtelenség lerombolni. Sok pasi azt mondja, hogy amikor a barátnőjével szexel, az én arcomat képzeli oda – mesélte Kim Cattrall.

Pedig a színésznő korábban Oprah-nak elmesélte, minden vágya az volt, hogy rengeteg gyermeke legyen.

“Azt gondoltam, hogy gyerek nélkül kimarad valami fontos az életemből. Hihetetlen, hogy a női testnek megvan az az ereje, hogy életet adjon. Szerettem volna megismerni ezt az erőt, és a feltétel nélküli szeretetet, amit egy gyermek iránt érzünk. Ezt soha senki nem tudta jobban megmagyarázni annál, mint hogy megtudom majd, ha először a kezembe veszem – olvasható a Feminán a színésznő őszinte vallomása. 

Hozzászólások