Kim Kardashian az életét kockáztatja az álomalakért

Hihetetlenül veszélyes plasztikai műtétet szeretne

2014/11/29

Nem újdonság, hogy Kim Kardashian valóságshow-sztár mániákusan törekszik az általa megálmodott tökéletes alakra, ami nem más, mint a homokóra. Még akkor sem adja fel a tervét, ha akár az egészsége bánhatja.

Kim Kardashian álomalakja nem a modellvékonyság, hanem a klasszikus, sok férfi álta imádott homokóra. Ez nem is lenne semmi probléma, pláne, hogy Kim alakja is ilyen és amit lépten-nyomon előszeretettel mutogat. Pont ezért érthetetlen, hogy miért szeretne egy olyan plasztikai beavatkozást, amely által még karcsúbb lenne a dereka, hiszen így is elmondhatja, hogy kevés nő rendelkezik ilyen darázsderékkal.

Arról nincs hír, hogy a férjének, Kanye Westnek szeretne még jobban tetszeni, vagy ennyire unatkozik és kitalált magának egy új bevatkozást – sokkal több botoxot és hyaluronsavat nem igazán kérhetne – ezért kitalálta az új kedvencet, ami nem más, mint a lengőborda kivétel.

Los Angeles Confidential Magazine's Fall Fashion Issue Celebration

Bizony-bizony, egy olyan kulcsfontosságú csont, amely azért is nélkülözhetetlen a testünkben, hogy védje a szerveinket: a májat, a vesét, a gyomrot és a belek felső harmadát. Ha esetleg ütés ér vagy elesünk, ezek a bordák óvják a lágy részeket, hiszen azok sérülése akár halálhoz is vezethet.

Ha ezt nem is tudta Kardashian, orvosai valószínűleg figyelmeztették a beavatkozás következményeire, de úgy tűnik az egzotikus arcú minibombázónak fontosabb a tökéletesen dögös bombaforma, mint az egészége hosszútávon.

kim

Hozzászólások