Kim Kardashian levédette kisfia extrém nevét

Senki nem használhatja fel a Kardashian csemete nevét

2019/05/27

Kim Kardashain negyedszer is anya lett, megszületett 15 hónapos lánya testvére. A kisfiú neve mostantól nem közkincs, ugyanis levédette.

Kim Kardashianék legkisebb gyermeke május elején született meg, természetesen őt is béranya hozta a világra, és a világsztár szerint egy az egyben úgy néz ki, mint testvére, a 15 hónapos Chicago. Arra azért számítani lehetett, hogy a negyedik Kardashian-baba is különleges nevet kap. Az első North, azaz Észak lett, a második Saint, vagyis Szent, míg a harmadik Chicago, akárcsak a nagyváros.

A negyedik gyermek neve Kim Kardashian egyi posztja kapcsán derült ki: a pici a Psalm nevet kapta, ami lefordítva Zsoltár lett.

kim-kanye-west-fourth-baby-t

Egy februári hír szerint a Kardashianok tömegesen védették le gyermekeik keresztneveit, és most az is kiderült, a kis Zsoltár esetében sincs ez másképp. A Page Six értesülései szerint a hivatalos iratok alapján “hajdíszek, naptárak, könyvek, ékszerek és játékok is forgalomba kerülhetnek a pici nevével, de az előzőknél több regisztrációs formanyomtatvány miatt az sem kizárt, hogy szüleik még több minden fognak árulni Psalm alatt, sőt: akár apja, Kanye West következő albumának címe is lehet a bibliai eredetű keresztnév.” – írja a Blikk.

forrás

Hozzászólások