Kim Kardashian megutálta szexi idomait

A házassága jutott válságba vagy modell húgát irigyli?

2014/10/18

Bár Kim Kardashian terhessége és szülése után sokat fogyott és szépen formálódik alakja, mégsem szereti testét. Mi lehet ennek az oka?

A szexi valóságshow-sztár elsősorban formás melle, kerek csípője és feneke miatt közkedvelt a sajtó és a férfiak körében, mégis, a 33 éves minibombázó elégedetlen magával. Pedig semmi oka sem lehetne rá, hiszen jobb formában van, mint terhessége előtt: egyértelműen látszik az alakján, hogy sokat foglalkozik magával, edz és valószínűleg testkezelések garmadáját veszi igénybe.
Mégis, hiába a szülés utáni formásabb, feszesebb test, ha Kim úgy nyilatkozott, hogy nem szereti idomait.

Angel Ball 2012

– Miután a baba megszületett, megváltozott a testem. A fenekem és a csípőm mindig nagy volt, de ez most már túl nagy, nem szeretem – indokolta az életmódváltást a sztár, aki azt is elárulta, az Atkins-diétát követi, vagyis nem fog enni szénhidrátot és sokat fog sportolni. Kim közösségi oldalán megjelenő posztjában arra kérte a rajongókat, drukkoljanak neki, ugyanis nehezen fogja bírni a diétát.

Vajon mi motiválja Kim-et ennyire a változásra? A férje, Kanye West vagy épp egyre sikeresebb, magas és nádszálvékony 18 éves, Kendall Jenner? A gyönyörű Kim ezt nem árulta el, de biztos, hogy oka van önbizalomhiányának.

Hozzászólások