Kim Kardashian mindent megmutatott átázott pólóján keresztül

Medencés pancsoláson kapták rajta a bikinis Kardashiant

2014/06/20

Kim Kardashian idomai folyamatos lehetőséget adnak a bulvársajtónak, hogy csámcsogjanak valamin. A pár nappal ezelőtt készült felvételek is elindultak a világhálón, újra és újra ugyanazt a reakciót váltva ki az emberekből.

Egyszerre meglepő és megkapó, hogy Kim Kardashian büszkén vállalja széles csípőjét és nem kis méretű fenekét. A mézesheteken készült fotókon Kim Kardashian egy Tara Matthews által tervezett kétrészes fürdőruhát viselt.

Kim-Kardashian-Top-400x242A visszafogott egyszínű bikini egyébként ápol és eltakar, de vannak olyan idomok, amiket nem lehet olyan könnyen eltakarni. Kim a nap folyamán lecserélte a fekete melltartót egy hófehér felsőre, ami már egyáltalán nem hagyott helyet a fantáziának.

Kim Kardashian úgy nyilatkozott a Kanye West-el való kapcsolatáról, minta minden nap nászút lenne, a pár igyekszik szórakoztatóvá tenni egymás számára a kapcsolatot, igyekeznek sok időt együtt tölteni, amit a sok munka nem mindig tesz lehetővé, de ha távol vannak egymástól, akkor is sokat beszélnek telefonon.

A pancsoló Kardashian átázott pólóban mászik ki éppen a medencéből, elölről és hátulról is mindent tisztán látni a színésznőből.

kim-kardashian

 

Hozzászólások