Kim Kardashiannek befagyott a segge

Hóban, fagyban, bikiniben

2016/02/26

A hírhedt amerikai televíziós személyiség, dacolva a környezeti nehézségekkel, a hóban tangában mutatta meg mára már kultikussá vált fenekét.

A Keeping Up With The Kardashians amerikai valóságshow sztárja ismét megmutatta gyönyörű bájait, de a fotózás körülményei elég szélsőségesek voltak.

Az örmény származású tv-s személyiség, anya, modell, színésznő és üzletasszony a bikinin kívül egy csizmában pózolt a hóban. Meglátásom szerint Kanye West kedvesének ez egy igen bölcs döntése volt, a képek igazolják vagy cáfolják állításomat, ezt mindenki döntse el maga. Az alábbi képeket Ő posztolta a saját weboldalára.

A képeket Deer Valley-ban készítették, Utahban. És ahelyett, hogy egy profi fotós csinálta volna, a rapper párja Kanye West volt, aki a kamera mögött állt, mintegy évvel ezelőtt.

Kim-Kardashian-West (2)

Kim ezt írta a weboldalán a fotókhoz: “Tavaly elutaztunk, hogy megünnepeljük a legjobb barátnőm, Allison születésnapját, Kanyevel egy igazán vicces páros síelésen vettünk részt Deer Valleyben, Utahban.”

“Mindenki rám szólt, hogy viseljek a síeléshez sisakot, amit eleinte utáltam, de végül beletörődtem. Persze azért meg kellett csinálni egy rögtönzött fotózást a hóban. Nagyon fáztam, de amint megláttam az elkészült képeket, egyből beléjük szerettem!”

Kim-Kardashian-West

Azóta a pár élete jelentősen megváltozott. Kim több forrás szerint is kijelentette az Anyukájának, Kris Jennernek, hogy “El kell vállnom Kanye-től!”, aki állítólag ezt lelkesen támogatja is, a rapper feltételezhető dühkitöréseire hivatkozva. Kanye viszont tagadja, hogy Kim bármi ilyesmit mondott volna az anyukájának vagy bárki másnak.

Kim-Kardashian-West (1)

Amíg szurkolunk, hogy rendezzék egymást között a viszonyukat, addig tekintsünk meg néhány igen kellemes fotót Kim munkásságából.

Hozzászólások