Kíméletlen magyar ébresztő: ha visszaalszol, fizetsz!

Már több százan letöltötték

2015/01/08

Két magyar fiatal, Tóth Csaba és Némethi Balázs készített egy olyan alkalmazást okostelefonra, amely első ránézésre egy sima ébresztőprogram. Pedig több ennél, és az is biztos, hogy erre aztán mindenki időben fel fog kelni.

Reggel hét óra, redőny még lehúzva, de már csörög a telefonon az ébresztő, te pedig félálomban nyúlsz utána. De hogyan döntesz? Kikapcsolod és felkelsz, vagy esetleg a szundi funkcióval adsz magadnak még pár perc lustálkodást? Azt ajánljuk, ezentúl alaposan gondold meg, hogyan döntesz!

iStock_000039314912_Medium
És akkor most mindenki beállítja az ébresztőt!

Két magyar srác, Tóth Csaba és Némethi Balázs ugyanis összerakott egy olyan ébresztő-alkalmazást okostelefonra, amely ugyan szintén felajánlja az ébredés halogatását, de aki ezt választja, attól le is von rögtön 0,55 dollárt, azaz mintegy 120 forintot. Minden reggel dönthetünk: idő vagy pénz?

Aki letölti a Snopy elnevezésű applikációt, annak előre kell feltöltenie egy összeget, és később a lustálkodás díja ebből vonódik le. A legolcsóbb csomag két dollár, de mi tagadás, ebből nem sokat lehet szundizni.

Eddig már több százan használják a drasztikus – de éppen ezért nagyon hatékony – ébresztési módszert, a fiúk pedig a befolyó pénzből – természetesen miután az Apple levonta a maga részét – terveik szerint tovább fejlesztenek.

Hozzászólások