Kínos kérdések a szex és szerelem terén

Máté Mágus válaszol

2015/03/20

Minden pénteken szakértő jósunk, Máté Mágus válaszol kérdéseitekre. A szex és a szerelem mindenkit foglalkoztat. Nincsenek tabuk, bátran kérdezd meg azt, amit még a legjobb barátodtól sem mernél! Máté egy ismeretlen ismerősként, objektíven, a legjobb tudása szerint világít rá a problémára és a megoldásra.  Öt kérdés, öt jóslat, minden héten! Segítünk!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője

Szerelmes vagyok a főnökömbe, aki nős férfi. Nem tudom mit tehetnék, lassan már attól tartok, a kollégáim is észreveszik imádatomat. Minden vágyam ő, de tudom, nem lenne helyes, ha kikezdenék vele.(Anett, 28)

Kedves Anett! Próbáld visszafogni magadat, ugyanis az állásoddal játszol. Tudnod kell, hogy főnököd nem viszonozza érzéseidet, ezért ez csak egyoldalú. Ha kollégáid megtudják, vagy felismerik viselkedésedről, hogy mik a szándékaid, akkor ne csodálkozz, ha megsokszorozódnak majd a pletykák rólad a munkahelyeden.  

kukkol

Az öcsém, aki most 16 éves elég furcsán viselkedik. Mostanában észrevettem, hogy többször nézi a mellemet és zavarba jön, ha rámosolygok. Ugye nincs semmi baja? Ijesztő egy kicsit. (Ildi, 18)

Kedves Ildi! Ijesztőnek tűnik, de egyáltalán nem az. Testvéred most van abban a korszakában, amikor ismerkedik önmagával és persze az ellenkező neműekkel is. Minden gondolata a szex körül forog. Te vagy a legközelebbi nőnemű személy a környezetében, ezért természetesen nálad tudja ezeket a jegyek leginkább „megfigyelni“. Ne aggódj, pánikra semmi ok!

A barátnőm szerintem megcsal. Mostanában később ér haza, nincs kedve összebújni velem, viszont mániákus testedzésbe fogott. Azt mondja csak a bikiniszezon miatt teszi. Már arra gondoltam, hogy megnézem a levelezését vagy az üzeneteit. Hogyan deríthetném ki, hogy mi áll a háttérben? (Gábor, 27)

Kedves Gábor! Sajnos valóban megcsalás húzódik a háttérben. A nagy változások annak tudható be, hogy párod szeretne az új szerelmének teljes mértékben megfelelni. Sajnos párod nem veszi észre, hogy igazából játszanak vele és nem viszonzott a szerelem, így rövidesen teljesen padlót fog majd. A kérdés csupán az, hogy te tudod-e így folytatni a kapcsolatot?

A villamoson minden reggel látok egy lányt, aki nagyon tetszik. Hogyan szólíthatnám meg? (Laci, 21)

Kedves Laci! Legyél bátor és egyszerűen kezdj el vele beszélgetni. Természetesen próbálj egy általános témával kezdeni és ne kérdezz bele egyből a sűrűjébe. Ha már párszor beszélgetettek, Facebookon is ismerősök vagytok, akkor lehet a témát egyéb irányba is terelni.

bizalmatlan

6 éve egyedül élek, szeretnék újra ismerkedni, de nem merek. 30 éves is elmúltam, gyerekre is vágyom, de azt látom, nincs egy rendes férfi. Hogyan bízzak újra a férfiakban? (Katalin, 33)

Kedves Katalin! Tedd félre a gátlásaidat, és hagyd végre abba azt, hogy mindent a korodra fogsz. Nem csak a húszéveseké a világ! Ismerős a dal? Akkor tartsd észben, és bátran ismerkedj! A bizalom pedig lépésről lépésre ki fog épülni, csak adj időt saját magadnak! Ne legyél türelmetlen!

Hozzászólások