Kínos! Részegen verselt Gesztesi egy luxusszállodában

A feladatát sem tudta ellátni a nívós közönség előtt

2014/11/29

Kellemetlen helyzetbe került Gesztesi Károly Budapest egyik legnívósabb helyszínén, az Intercontinental szállodában egy összejövetelen.

A színész jó pár pohár bort és whiskyt felhajtott, és képtelen volt megtenni azt, amiért odahívták – felolvasni három verset.

A luxusszállodában ott volt többek között az Élet-Érték Segítő Alapítvány elnöke, halász Pálma aki a családon belüli erőszak ellen küzd, s most a kampányát támogatóknak nyújtott át egy-egy kitüntetést, amelyeket egyenesen az ENSZ-től hozott. A program része volt a versek felolvasása, Végvári Tibor szerzeményeit adták elő a színészek. A Jóban Rosszban sztárja, Baronits Gábor letudta a saját részét, majd szólította volna a színpadra Gesztesi Károlyt, ám kollégáját nem találták – a szálloda előtt cigizett.

6_o_gesztesi2-kapott

Négy hegedűs játszott, amíg megtalálták a sztárt, aki szinte támolygott a színpad felé, majd nem sikerült rendesen felolvasnia a verseket. Azt mondta, a nagy sötétben nem látja a betűket, csak akkor tudta elkezdeni, amikor Hajdú Péter odaugrott és okostelefonjával megvilágította a papírt. Ám sokszor még így is elakadt, ilyenkor Hajdú súgott neki. írja a Blikk.

A hegedűsök közben mindent megtettek, hogy kövessék a színész felolvasását: amikor belelendült, rázendítettek, majd tanácstalanul vártak, amikor megállt, hogy kisilabizálja a sorokat vagy a közönségre kacsintgasson. A nézőtéren ülők közül néhányan derültek a látottakon, mások kínosan feszengtek, kimentek a helyiségből. Végül három vers helyett kettőt tudott üggyel-bajjal elmondani, majd amikor próbált letalálni a színpadról, Hajdú és Végvári nyúlt a hóna alá, és segítette el a lépcsőig, mint valami aggastyánt.

Ezután leült a színpad szélére, majd amikor az ENSZ-től érkezett kitüntetéseket adták volna át, visszament középre, kivette a mikrofont Halász Pálma kezéből, és próbált elnézést kérni a viselkedéséért.

Hozzászólások