Kínszenvedés a munka? Mi segítünk!

5 unaloműző weboldal

2015/12/09

Unalmas a munka, és nem tudod, mivel kapcsolj ki? Közelegnek a vizsgák, és tanulás helyett bármi mással szívesen lekötnéd magad? Nincs szociális életed, és nem tudod, mi legyen a program szombat estére? Mi segítünk!

Munka közben valahogy minden izgalmasabbnak tűnik, mint a főnököd által rád sózott feladatok. Vizsgaidőszakban pedig az ember fia és lánya minden iránt jobban érdeklődik, mint a tanulás. Az alábbi oldalakat nagyjából erre is találták ki. Mi összegyűjtöttünk nektek 5 weboldalt, amivel olyan csodálatosan tudjátok elpazarolni az időtöket, mint semmi mással! Csak kattintsatok a képekre a weboldalért!

Bouncy Balls

Semmi mást nem csinálsz, csak labdákat pattogtatsz. Varázslatosan egyszerű, és még annál is jobban le tud kötni magad, ha épp fontosabb dolgod lenne! Sőt, ha unod a labdákat, akár szemeket is pattogtathatsz. Kell ennél több?

Draw a Stick Man

Munka helyett izgalmas kalandokra küldeni gyermekedet, aki nem mellesleg egy pálcikaember? Miért is ne? Ezen az oldalon megteheted, ráadásul különösebb rajztudás nélkül is!

Feed The Head

Kevés ennél betegebb dologra bukkantam eddig az internet csodálatos és bizarr világában. Igazából nem sikerült rájönnöm, mi lenne a cél ezen az oldalon, de fél órán keresztül simán elszórakoztam vele,  és szerintem még mindig nem fedeztem fel mindent a Fejben.

Hexxagon

hexxa

Gyerekkorom DOS-os világát idéző játék, ami még mindig képes magával ragadni. A fenti játékoktól eltérően ez már némi gondolkodást is igényel, és nem garantált a győzelem. 

Incredibox

A legjobbat persze megint a végére hagytam. Ezt kifejezetten azoknak ajánlom, akik mindig is zenész karrierről álmodoztak, ám se zenélni, se énekelni nem tudnak, és még csak nem is Paris Hiltonnak hívják őket, hogy mégis próbálkozzanak. 

Kipróbáltad az összes játékot, de még mindig nagyon ráérsz? Nézd meg TOP 5 sci-fi rövidfilm és TOP 5 videojáték trailer összeállításunkat is!

Hozzászólások