Kirabolták Gálvölgyi családját!

Borzasztó helyzetbe kerülhet a kisunokája

2015/10/16

Gálvölgyi János lányát néhány napja kirabolták egy kellemes kávézóban, és a táskájából eltűnt kisfia vesetranszpalntációs igazolványa is, ami nélkül Simon nem kapja meg a gyógyszereit!

Gálvölgyi Eszter rendszeresen megfordult a kellemes belvárosi kávéházban, ezúttal azonban szörnyű élményt kellett átélnie: fizetéskor vette észre, hogy a táskáját teljesen kipakolták, kivették az iratokat, a pénzét, de ő mégsem emiatt aggódik igazán…

„Elképesztően nehéz minden iratot beszerezni, de ami még nagyobb baj, hogy kisfiam Simon közgyógyellátásra jogosító kártyája is eltűnt. E nélkül viszont nem kapja meg azokat a gyógyszereket, amikre szüksége van. A transzplantáció óta vannak bizonyos készítmények, amiket mindenképpen szednie kell. Az igazolvány nélkül most nem tudom, hogyan jutunk hozzájuk. Legutóbb is két hónapba került, mire elkészült a plasztikkártya” – mondta megtörten Eszter a Bestnek. Simonnál három évesen derült ki, hogy nem működik a veséje, így édesapja szerveit kapta meg.

Ezt a képet most kaptam Nikolett Penziás-tól. A szombati 10 kicsi néger premieren készült. Végre van egy közös fotóm…

Posted by Eszter Gálvölgyi on 2014. február 17.

Eszter, bár egyedül neveli kisfiát, szerencsésnek mondhatja magát, hiszen édesapja, Gálvölgyi János mindenben mellette áll, és betölti a családfő szerepét.

„Amikor észrevettem a rablást, azonnal az édesapámat hívtam. A kocsim papírjai, a forgalmi, a jogosítványom mind eltűnt, pénzem sem maradt. Mire apu odaért értem, már beszéltem a bankommal, ahol azonnal közölték, hogy valaki épp azelőtt próbált meg levenni 100 ezer forintot a számlámról. Rémálom az egész” – tette hozzá Gálvölgyi lánya.

Hozzászólások