Kirabolták a sztárokat a hétvégi díjátadón

Bombariadó és lopások vártak kedvenceinkre

2015/02/09

Szombaton vehették át kedvenceink a nekik ítélt díjakat. Sajnos azonban nemcsak pozitív élmények várták a sztárokat a hétvégi gálán…

Február 7-én a Story-gálától volt hangos a sajtó. Rengeteg fotó és friss információ érkezett az olvasókhoz és a rajongókhoz, hogy szinte testközelből élvezhessék a rangos eseményt. Ám sajnos nem volt osztatlan az öröm, ugyanis valaki úgy döntött, veszéllyel fenyegeti meg a sztárokat és a szervezőket egyaránt. A helyszínre érkező tűzszerészek kutyák segítségével próbálták felderíteni az –utólag már kiderült – állítólagos bomba hollétét. Ez idő alatt a hírességeket biztonságos helyre kísérték, de az intézkedések után már nem tér mindenki vissza a közös vacsorára.

kokenyroland

Ráadásul a rend őreinek további nyomozásban is részt kell venniük. A Blikk értesülései szerint Kökény Roland, olimpiai bajnokot és Sági Szilárdot is meglopták az este folyamán. Míg az egyik legeredményesebb kajakozónknak a többszázezer forint értékű telefonja tűnt el, addig a gasztrokibic az otthona biztonsága miatt aggódhat, ugyanis állítása szerint a kulcsa eltűnt a kabátzsebéből, amit a ruhatárban hagyott.

sagiszilard

„Közveszélyes fenyegetés bűntette miatt nyomoz jelenleg a rendőrség. A büntetés kiszabását a jogszabályok határozzák meg. Az, hogy ezt hogyan alkalmazza a bíró, már nem tartozik a rendőrség hatáskörébe” – nyilatkozta a lapnak András Tamás százados.

A kellemetlenségek ellenére szerencsére sokan úgy vélik, az idei gála volt az egyik legjobb hangulatú és a legcsaládiasabb. Habár többen korán távoztak, a kitartó vendégek remekül szórakoztak az este folyamán.

Ez a sztáresemény a legkülönbözőbb és legkülönösebb ruhaköltemények tárháza is egyben. Ezúttal Cinthya Dictatornak is sikerült felhívnia a figyelmet magára – még az átlagosnál is jobban. A több hónapja szerelmi bánattal küzdő lány egy hozzáillő fiúval érkezett a gálára, akivel a legnagyobb egyetértésben töltötték az estét. A fotósként is tevékenykedő Cinthy ruháját pedig valószínűleg még Lady Gaga is megirigyelné: emberi hajból készült kreációt viselt a díjátadón.

cinthyadictator_galakép forrása: Facebook

Hozzászólások