„A Király él!” – állítják Zámbó Jimmyről

Argentínában raboskodik az énekes?

2014/10/08

Breaking – legalábbis egy hazai like vadász oldal szerint, akik azt állítják, bizonyítékot találtak arra vonatkozóan, hogy Zámbó Jimmy életben van.

Az utóbbi időben folyamatosan tragédiák történtek a sztárokkal állítólag. Volt, aki kómába esett – pedig nem, volt olyan is, aki halálos balesetet okozott – de természetesen ez sem történt meg. Ezúttal Zámbó Jimmyről derült ki, hogy fogságba esett Argentínában.

„Az alig 42 évesen, 2oo1-ben elhunyt híres pop énekes Zámbó Jimmy felől megcáfolhatatlan bizonyítékok érkeztek miszerint jelenleg is életben van és Argentínában él. Az A1 – argentin tv kanális egy videó felvételt játszott le amiben Jimmy egy aznapi újságot tart a kezében illetve üdvözli a szeretteit és a rajongóit. Azt nyilatkozta, hogy több mint tíz éve tartják fogságban és hamarosan el fogják engedni, hogy újra hazatérhessen Magyarországra. Ahogy több információt tudunk meg Jimmyról azonnal szólunk.”

zambo

Ezekkel a híresztelésekkel annyi a céljuk, hogy minél több like-ot szerezzenek oldaluknak, azzal sem törődve, hogy kegyeletsértést követnek el.

Korábban Győzike nem győzött mentegetőzni, és bizonygatni, hogy él és virul, ugyanis neki halálhírét keltették, ami azonban még akár jól is jöhet a showmannek, hiszen a babonák szerint, így sokáig fog élni.

Hozzászólások