Király Viktor és Adam Levine nagy durranásra készül

Ez az igazi amerikai álom

2015/09/30

Hetek óta lázban tartja Király Viktor a rajongóit, vajon sikerül-e bejutnia az amerikai The Voice című tehetségkutató műsorba. Nos, titkot nem árulunk el, ha megmondjuk, igen, az énekes tovább jutott! Az viszont sokkal izgalmasabb, ki lesz a mentora!

A hazánkban is nagyon népszerű énekes itthon is egy tehetségkutatóban tűnt fel, vagyis inkább úgy mondanánk, hogy egy ilyen produkciónak köszönheti az országos ismertséget. Nővére, Király Linda, már jó ideje énekesnőként tevékenykedett, amikor feltűnt a Megasztárban Viktor, azóta pedig megállíthatatlanul tör előre. Olyannyira, hogy fejébe vette, ő bizony meghódítja Amerikát, és jelentkezett a The Voice zenei tehetségkutatóba.

kiraly viktor

Nos, míg eddig csak szűkszavúan nyilatkozhatott róla, hogyan tovább, addig ma hajnalban kiderült, mind a 4 (!) zsűritag megfordította a bűvös vörös széket, amikor Viktor állt a színpadon. Elsőként Adam Levine, a Maroon 5 énekese, aki alig több mint 10 másodperc alatt döntötte el, hogy akarja ezt a fiút. Pharell Williamsnek és Gwen Stefaninak ennél kicsivel több időre volt szükségük, de a vége előtt néhány másodperccel ők is rányomták az igent, így Viktor négy teljes értékű szavazattal már biztosan tovább jutotta.

Ezen a ponton vált izgalmassá a történet, mert Király Viktornak el kellett döntenie, kit választ mentorának a világsztárok közül. “Végig azt mondtam, hogy én Pharellhez akarok kerülni, mert nagyon szeretem a zenéjét” – mesélte ma reggel az énekes Bochkor Gáboréknak. “Viszont, ami nem látszott a videóban az az, hogy Adam Levine kb. tizenöt perces monológot tartott, ami nagyon meggyőző volt. Úgy nyilatkozott, hogy végig el akar kísérni a műsorban, sőt talán még azon is túl” – mondta boldogan Viktor, akinek érthető a választása, hiszen egy ilyen óriási lehetőséget kár lenne elszalasztani.

Az énekes a szerződése miatt csak keveset mondhat, de azt megtudhattuk, mi vár még rá. “Következik a következő forduló, a harc, ami megint egy érdekes történet lesz, mert a Team Adamen, vagyis a csapaton belül valakivel kell majd párbajoznom” – árulta el Király Viktor, akinek egyelőre még nincs meg Adam Levine telefonszáma, de emailen már kommunikálnak.

Gratulálunk, legyünk nagyon büszkék Viktorra és szurkoljunk neki teljes erőbedobással!

 

Sok esemény zajlik most Király Viktor körül. Múlt héten röppent fel a szomorú hír, hogy Király Viktor szakított a barátnőjével, és most a sármos énekes az okát is elárulta. Olvass tovább!

király viktor

Hozzászólások