Király Viktor megtagadja a múltját

2016/01/29

Király Viktor a világhír kapujában áll, és a fiatal magyar tehetsége megpróbál inkább megfeledkezni a múltjáról.

received_2491012060986581

Féktelen bulizás, alkoholmámor és egy zátonyra futott kapcsolat – nem csak a sikert és a csillogást tapasztalta meg Király Viktor, hanem bizony az élet sötét oldalát is. Az amerikai Voice-nak köszönhetően most teljesen új lehetőségek várnak rá, így nem csoda, hogy le akar számolni a múltjával.

„Tombolni akartam, le akartam vezetni a feszültséget, a dühöt, amit nem is tudom ki vagy mi iránt éreztem. Egy olyan társaságba kerültem, amelynek tagjait a testvérem, Ben nem vagyon kedvelte, így nélküle mentünk el kocsmázni. Először ritkábban, aztán már hetente többször is. Söröztem, cigarettáztam, buliztam, csavarogtunk a városban, egyik szórakozóhelyről a másikra mentünk. Este nyolckor kezdtünk, és csak hajnali ötkor hagytuk abba. Nem lett belőlem alkoholista, tudtam, hogy mit csinálok, jól éreztem magam még akkor is, ha olykor-olykor verekedésbe kerültünk. Ma már egészen másképp állok mindehhez, megkomolyodtam, eszem ágában sem lenne azt az életet folytatni” – árulta el Viktor a Bestnek.

kiraly viktor
A Voice elindította a nemzetközi karrierét

A fiatal énekes még valamit hátra hagyott: kapcsolatát gyönyörű táncos barátnőjével.

„A rajongótáboromban sok csinos lány is akad, a szakításom óta nem vagyok nyitott senkire. A volt párommal, Beával egyébként barátságban maradtunk, gratulált is a sikereimhez, de az életemnek ezt a részét lezártam – tette hozzá Király Viktor.

Hozzászólások