Király Viktor a New York-i hóvihar áldozata lett

Linda aggódott testvéreiért

2015/01/29

Az évszázad legnagyobb hóviharára készültek New York-ban, ezért vészkészültséget rendeltek el. Habár szerencsére kicsit túloztak a meteorológusok, Király Viktor így is az Egyesült Államokban rekedt.

Az előrejelzések kisebb pánikot keltettek New York lakóiban. Megrohamozták a bevásárlóközpontokat, hogy feltöltsék otthoni készleteiket, valamint a tömegközlekedést és az autós forgalmat is leállították hétfő estére, hogy a hókotrók zavartalanul végezhessék munkájukat. Azonban ez a fajta felkészülés egyáltalán nem probléma, hiszen mindenki ismeri a mondást: Jobb félni, mint megijedni.

kiralyviktor2

Király Viktor pont ezt az időszakot választotta ki arra, hogy meglátogassa ikertestvérét a tengerentúlon. Linda viszont itthon maradt, hiszen jelenleg a FEM3 Café vendégműsorvezetőjeként nem is tudott volna csatlakozni a fiúkhoz. Többször próbálta hívni őket, hogy személyesen mondhassák el, milyen állapotok uralkodnak ott, és hogy jól vannak-e. Szerencsére sikerült videó üzenetben kommunikálniuk, viszont Viktor sajnos nem jöhetett haza időben, ezért megkérte nővérét, hogy amennyiben úgy alakul, helyettesítse őt a Rising Star vasárnapi adásában.

Azóta már repülőre ült, hogy a megbeszéltek szerint, ő állhasson Várhegyi Lucas Palmirával színpadra a hétvégén. Ezt a képet posztolta közösségi oldalára.

kiralyviktor

Hozzászólások