Király Viktor receptje a boldog kapcsolathoz

„Mi már örökre együtt leszünk”

2014/11/05

Király Viktor évek óta él boldog párkapcsolatban táncos barátnőjével, és bár most mindketten a karrierjük megalapozásán dolgoznak, egyetlen napra sem hanyagolják el egymást. Viktornak megvannak a tökéletes praktikái a hosszú és harmonikus kapcsolathoz.

A sztárvilágban ritka, hogy egy sikeres előadó nem csak a karrierjében tud maximálisan bizonyítani, de közben a magánélete is kiegyensúlyozott. Király Viktor a ritka kivételek közé tartozik, aki sűrű napirendje mellett is tud időt szakítani a romantikára.

„Négy éve vagyunk együtt Beával, és van egy nagyon egyszerű titka a hosszú és boldog párkapcsolatnak: a szerelem. Persze emellett szükség van türelemre mindkét fél részéről, és az is nagyon fontos, hogy jól elvagyunk együtt, barátok vagyunk. Mindketten sokat dolgozunk, de odafigyelek, hogy minden nap jusson idő a magánéletre, akár egy közös ebéd vagy vacsora – sőt, amikor csak tehetem, vele vagyok. Sokan kérdezik, hogy mikor pecsételjük meg a kapcsolatunkat, de köztünk egyáltalán nem téma az esküvő. Bea liberális, modern nő, aki tudja, hogy mindkettőnknek most kell megalapoznia a karrierjét – és mivel úgyis együtt leszünk örökre, majd ha ott tartunk, akkor megházasodunk” – mondta mosolyogva Viktor az RCNewsnak.

Király Viktor minden nap fordít időt szerelmére
Király Viktor minden nap fordít időt szerelmére

Viktor az utóbbi időben gőzerővel dolgozott új albumán, amit teljesen egyedül készített el. Az énekes bevallotta: a számok készítése közben egy dologgal lehet kihozni a sodrából, méghozzá a kritikákkal.

„Nagyon nyugis ember vagyok, de van, amivel engem is fel lehet idegesíteni. Az erőszak minden formáját elítélem, feltéve, ha emberek bántják egymást. Az teljesen más, ha valaki egyéb eszközön vezeti le a feszültséget – erre már volt nálam is példa: egyszer ököllel szétvertem egy ajtót. Attól vagyok ki leginkább, ha beleszólnak olyan dolgokba, amik nekem nagyon tetszenek. Szívesen veszem a kritikát, sőt általában meg is fogadom, de ha azt érzem, hogy valami szuper jót csináltam, mások pedig belekötnek, attól felmegy nálam a pumpa. Az utóbbi időben el is kezdtem bokszolni – meglepően jó feszültség levezető” – mesélte nevetve Viktor. Új albuma, a 3rd Dimension miatt azonban már nem kell aggódnia, hiszen készen várja a rajongók visszajelzéseit. – „Bátran mondhatom, hogy az új lemez nagyon jó, és nagyon új. Ez életem első szóló lemeze, és próbáltam úgy megcsinálni, hogy ne egy popénekesnek kategorizáljanak be, ezért néha bedurvultam, máskor pedig egzotikus hangázást használtam, például indiai motívumokat. Olyan vagyok, mint egy kisgyerek: nagyon büszke vagyok arra, hogy ezt le tudtam tenni az asztalra. Sosem úgy készítem a számokat, hogy ezek most biztosan elérik a nemzetközi piacot – nem vagyok naiv, tudom, hogy ez még csak valaminek a kezdete, de jó érzés, hogy több számomat játszották és játsszák külföldön is. Ilyen a Running out of Time, ami Dél-Koreában lett sláger. Ez az év vízválasztó számomra: Amerikában születtem és ott éltem 15 évet, és 15 éve élek Magyarországon, ahol viszont a zenei karrierem kezdődött el – ettől függetlenül nem fogom fel úgy az életemet, hogy én csak amerikai vagy csak magyar előadó vagyok, mindkettő ugyanúgy az otthonomnak tekintem” – vallotta be Viktor.

Hozzászólások