Király Viktort elrabolták

Gwen Stefani ismét lecsapott rá

2015/10/27

Váratlan fordulat zavarta meg Király Viktor The Voice-os szereplését: az énekest Gwen Stefani kaparintotta meg magának.

Büszkék lehetünk Király Viktorra, hiszen az USA-ban lement tegnapi adás után kiderült, hogy folytathatja a tehetségkutatót, és bekerült a The Voice élő adásába. Öröme talán nem felhőtlen, eredeti mentora, Adam Levine ugyanis nem őt választotta, de a verseny szabályai szerint egy másik zsűritagnak lehetősége volt elrabolni saját magának. Gwen Stefani egy pillanatig sem habozott.

„A produkciók utáni beszélgetés alatt Gwen Stefani és Pharrell keze is végig a rablás gombon volt. Amikor Adam kimondta, hogy a másik versenyzőt választja, Gwen azonnal elkezdte nyomkodni a gombot, mert annyira akart engem. Örülök ennek, és nem veszteségnek fogom fel, mert sok The Voice nyertest loptak el a zsűritagok” – mesélte Viktor a Petőfi rádióban, aki egyáltalán nem érzi rosszul magát, hogy Gwen Stefani csapatában folytatja a versenyt.

Nem meglepő, hogy a No Doubt platina szőke énekesnője azonnal lecsapott a fiatal magyar tehetségre, hiszen Gwen Stefani már a legelső meghallgatáson szimpátiáját fejezte ki Viktornak, amikor odament hozzá és bensőségesen üdvözölte a versenyben.

Viktor elárulta, hogy egyáltalán nem haragszik Adam Levine-re, aki a műsor után odament hozzá és elárulta: nagyon szereti a magyar fiú hangját, egyszerűen jobbnak tartotta a párbajellenfelét.

Szinte mindegy is, hogy melyik mentorra dolgozik most együtt Viktor, a lényeg, hogy hamarosan egész Amerika előtt énekelhet élőben a The Voice színpadán. Mi nagyon szorítunk neki.

Hozzászólások