Király Viktort kizárhatják a Voice-ból

Csalásra buzdította rajongóit...

2015/11/10

Keményen megütheti a bokáját Király Viktor, akit most a Voice-ból való kizárás fenyeget!

Egy emberként szurkol Király Viktorért Magyarország, hiszen a fiatal tehetség már az amerikai The Voice élőshow-iban énekelhet. Nem csoda, hogy minden segítséget megadnánk neki, hogy minél tovább menetelhessen és öregbítse az ország hírnevét.

Csakhogy Viktor most komoly hibát követett el, ami amerikai karrierjébe is kerülhet: a Facebookon buzdította a követőit arra, hogy szavazzanak rá a műsorban. Ez viszont a verseny szabályzatai alapján tilos, ugyanis csak az USA területéről érkező szavazatok érvényesek. Király Viktor azonban azt az ötletet adta a magyar rajongóknak, hogy a VPN szolgáltatáson keresztül voksoljanak, vagyis kerüljék meg a földrajzi helyzet meghatározást, így ők is érvényes szavazónak számítanak.

Az énekes valószínűleg gyorsan rájött, hogy ez a szabálytalanság akár a versenyben való szereplésébe is kerülhet, ugyanis gyorsan törölte a buzdító posztot az oldaláról. Ha a Voice munkatársai észrevették volna a csalást, könnyen kizárhatták volna Viktort a versenyből.

Bár a csalás nem szép dolog, az énekes vélhetően nem is szándékosan tette, csak nem volt teljesen tisztában a szabályokkal. Azt el kell ismernünk, hogy Király Viktor hatalmasat énekelt az első élő showban, így valószínűleg nem is lesz szüksége a mi szavazatainkra ahhoz, hogy tovább meneteljen a versenyben.

Olvass még Király Viktorról!

Hozzászólások