Kirobbanó formában a csinos műsorvezető

Horváth Éva mindene a sport

2014/07/06

Horváth Éva műsorvezető, mindig is sokat tett alakjáért, szerintünk nincs olyan edzési forma, amelyet ki ne próbált volna, ám az utóbbi időben magához képest is kirobbanó formában van! A fitt életmód és a sportok megszállottja az utóbbi időben zömében olyan képeket posztol, amin éppen edz vagy tippeket ad egészséges ételek elkészítéséhez.

A műsorvezető mindig is a divat, egészség, szépségápolás közelében volt, hiszen zömében ezekhez kapcsolódó műsorokat vezetett, ilyen eseményekre hívták meg szerepelni. Elmondása szerint a munka mellett testedzéssel, szépészeti kezelésekkel és egészséges ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok felkutatásával tölti az idejét. Bár túl van a harmadik x-en, ez egyáltalán nem látszik rajta. Facebook oldalán is előszeretettel posztol olyan fotókat, amin smink nélkül, edzés után látható.

Horváth_Éva21
Természetesen a 15 éve feltűnt sztár karrierje egy a Miss World szépségverseny megnyerésével indult 1998-ban és bár már előtte is modellkedett, ez hozta meg számára az átütő sikert. Modellkarrierje miatt is sokat foglalkozott edzéssel és mindig ügyelt arra, hogy a megfelelő ételeket fogyassza. Manapság is sokszor láthatjuk, hogy oldalára reform ételek fotóit teszi ki, legutóbb reggelijét osztotta meg rajongóival, ami pár szelet görögdinnye, ananász és egy kávé volt. Sokszor konyhájába is beleshetünk, hiszen például saját maga főzi lekvárját, aminél a  cukrot nyírfacukorral helyettesíti.

Horváth_Éva reggeli
Az étkezésnél nem csak arra figyel oda a csinos műsorvezető, hogy egészségesen főzzön, de az alapanyagok kiválasztásánál is nagyon körültekintő. Tartósítószermentes ételeket fogyaszt és gondosan ügyel arra, hogy a zöldségeket és gyümölcsöket kizárólag a piacon vásárolja. Szeretne másoknak is segíteni abban, hogyan éljenek hasonló életet, ezért külön blogot vezet, amiben szépségápolással, étkezéssel, testmozgással kapcsolatosan ad tippeket.

Horváth_Éva23
Bár sohasem tartotta magát modellnek – a műsorvezető és közgazdász kombinációt jobban szereti, ha róla beszélnek -, képein mindig csúcsformában mutatkozik. Heti ötször edz és ha teheti valamilyen új mozgásformát próbál ki, mindig azt hangoztatja, hogy számára a sport inkább szórakozás, mint kötelesség. Az egészséges életmód híve sosem sanyargatja magát, nem éhezik, sokszor tart azonban léböjtkúrát a méregtelenítés jótékony hatása miatt. Testét a mozgáson és az edzésen kívül különböző testkezelésekkel tartja csúcsformában, sokfélét kipróbált már, hiszen elmondása szerint vannak olyan apróbb zsírpárnák, amiket szinte lehetetlenség ledolgozni. Többször hangoztatta, hogy eddig megszerzett tudását egy szépségszalon nyitásával kamatoztatná az egészséges életmód elkötelezettje, Horváth Éva.

Forrás: Facebook

Hozzászólások