Kirúgták a TV2-től Gesztesi Károlyt

Kollégái munkáját is hátráltatta

2015/03/19

A TV2 úgy döntött, hogy távoznia kellett az egyik legnépszerűbb sorozatból Gesztesi Károly színművésznek. A döntés nehéz volt, de okkal történt.

Állítólag azért kellett távoznia Gesztesinek, mert rendszeresen ellehetetlenítette a forgatásokat: hol alkoholos mámorban jelent meg, és nem lehetett érdemi munkát végezni, hol pedig egyszerűen el sem ment a stúdióba, írja a Blikk.

– Ez már régi probléma, de eddig még tudták valahogy kezelni a szerkesztők. Azonban az elmúlt pár hónapban annyira elfajult a helyzet, hogy már egyszerűen nem lehetett a szőnyeg alá söpörni a történteket – mondta egy neve elhallgatását kérő stábtag. – Gesztesi vagy meg sem jelent az előzetesen kitűzött forgatási napon, vagy ha el is jött, akkor ittas állapotban. Ha csak épphogy spicces volt, akkor még leforgatták vele a jeleneteit, de a legtöbbször olyan állapotban volt, hogy el sem lehetett kezdeni a munkát. Mert ha valaki részeg, azt a kamerán keresztül ugyanúgy látni lehet.

260444_121981864553888_2394069_n

Informátorunk szerint ilyenkor rengeteg pénzt bukott a produkció, hiszen a többi színész és a stábtagok megjelentek, őket ki kellett fizetni annak ellenére is, hogy semmit sem sikerült leforgatni.

– Ezért született a döntés, hogy a lehető legrövidebb úton eltüntetik a sorozatból. Persze azt nem lehet, hogy ma még ott van a képernyőn a legnagyobb sztár, holnap nincs. A sztorit úgy kellett alakítani, hogy valamilyen úton-módon kiírják belőle. Ez pár hetes fogatást igényelne, de Gesztesi ezekről is elmaradt – folytatta a kolléga. – Úgy hallottam, nagyon kiakadt, amikor közölték vele, hogy a továbbiakban nem számítanak rá. Így aztán azon sem csodálkozom, hogy nem akart asszisztálni a saját eltűnéséhez: a múlt héten két forgatási napon nem jelent meg, ezen a héten pedig ittasan jött be.

– Igaz a hír, Füredi karakterét valóban kiírjuk a Jóban Rosszbanból. Az is tény, hogy Gesztesi Károllyal nem tudtuk leforgatni az utolsó epizódokat, így egy másik színész alakítja majd Csillagkút polgármesterét a karakter búcsúzásakor, ami április végén kerül képernyőre. – közölte a TV2.

Bánfalvy Ági kiáll Gesztesi Károly mellett 

Bánfalvy Ági megdöbbent a Gesztesi Károlyról napvilágott látott híreken. A színésznő csak pozitívan tud nyilatkozni közös munkájukról, amely során mindig megbízható, színvonalas teljesítményt nyújtott kollégája.

A színművész holnap is színpadra áll a Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című darabjában. „Karcsi amolyan atyai jó barát az egész társulatban, akire mindig lehet számítani! A karácsonyi vacsoránkra is egy óriási, minden földi jóval megrakott tállal érkezett, hatalmas szíve van” – kezdte gondolatait Bánfalvy Ági, aki igencsak meglepődött a Gesztesi Károlyról szóló híreken. „Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, soha semmilyen probléma nem volt, felkészülten érkezett a próbákra éppúgy, mint a vidéki előadásokra. A közönség állva tapsol minden egyes alkalommal, amikor együtt játsszuk a Ma estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című előadásunkat. Holnap este például a Stefánia Palotában adjuk elő, a sajtó munkatársai is nyugodtan jöjjenek el, nézzék meg, milyen remekül játszik Karcsi” – tette hozzá a Bánfalvy Stúdió producere.

Hozzászólások