Kirúgták az ÉNB-ből a szexi Zsófit

Szerepével együtt őt is beáldozták

2015/08/18

A jelek szerint végleg kiszáll a népszerű Éjjel-nappal Budapest című sorozatból Zsófi, az egyik legdögösebb karakter, aki szerepe szerint Norvégiában találja meg a szerelmet. Így két és fél év után búcsúzik a képernyőtől.

ÉNB Zsófi visszatérésére azért nem kínálkozik később sem sok lehetőség, mert az eredeti német sorozatból, a Berlin Tag & Nachtból is kiírták a karaktert. Bár nem nehéz visszahozni senkit, emlékezzünk csak a nézők által visszakövetelt Bobbyra és az álmára a 80-as évek népszerű sorozatából, a Dallasból…

“Azért jó nőkben így sem szenvedünk hiányt, elég csak Alexára, Evelinre vagy Majára gondolni – konstatálta a Blikknek nyilatkozó Világi Péter, a sorozat sajtófőnöke, egyben a reményt is felcsillantotta. – Egy biztos, az Éjjel-nappal Budapestben továbbra is olyan szereplőket láthatnak a nézők, akiknek az életét érdemes figyelemmel követni nap mint nap.”

enb_zsofi

Nem lesz könnyű a munkakeresés ezután Zsófinak, lévén két és fél évi egyik legismertebb arca volt a sorozatnak, ráadásul az ÉNB szereplőit állítólag jól meg is fizetik, havi akár félmilliós gázsit is kapnak. A hírt az érintett nem kívánta kommentálni, a csatorna viszont megerősítette.

Hozzászólások