Kirúgták A szürke ötven árnyalata első főszereplőjét?

2014/06/05

Tavaly ősszel nem volt egyszerű megtalálni A szürke ötven árnyalata főszereplőit, és nagy meglepetést keltett, amikor a Christain Greyszerepére már szerződtetett Charlie Hunnam kiszállt a produkcióból.

Akkor az volt a hivatalos magyarázat, hogy a fiatal sztár egyéb elfoglaltságai meg a nagy médiafigyelem miatt mégsem vállalta a szerepet. Most azonban lehet, hogy elszólta magát.

A Life & Style magazinnak adott interjúja olvastán sokan felkapták a fejüket, mert többek között ezt mondta: “Amikor sok energiát fektetsz abba, hogy egy karakter életre keljen benned, borzasztó szívfájdalom, ha mégsem játszhatod el… Teljesen letaglózott, hogy búcsút kellett mondanom a karakternek.”

Charlie-Hunnam_'Hunnam azt nem árulta el, pontosan melyik karakterről van szó, de nem kell sokat töprengeni ahhoz, hogy összeálljon a kép. Vannak, akik úgy spekulálnak, hogy a fiatal színésznek azért kellett távoznia A szürke ötven árnyalatából, mert szerződtetése óriási felzúdulást keltett a rajongók körében, és a stúdió nem akart kockázatot vállalni.

Forrás: uipduna.hu

Hozzászólások