Kis híján belehalt a drogozásba a zenész!

Hetekig leszíjazva feküdt a pszichiátrián

2015/06/19

A Szelfi sztárjának egy időben semmi más nem számított, csak a drog. Emiatt megjárta a poklok poklát, de most már tiszta, sőt családot szeretne.

Bérczesi Robi, a Hiperkarma frontembere teljesen kitárulkozott a Szelfi kamerája előtt. Köntörfalazás nélkül mesélt drogos múltjáról.

Egy héten átlagosan két éjszakát töltöttem alvással, mert a drogoktól képtelen voltam pihenni, folyamatosan pörögtem. Volt, hogy napokon át nem ettem semmit, így csontsovánnyá fogytam, a nadrágomon az övet nem győztem beljebb és beljebb húzni, hogy le ne essen rólam. Gyakran előfordult, hogy hallucináltam, és az üres utcán úgy érzékeltem, mintha hatalmas tömeg közepén lennék. A családom persze nagyon aggódott, jogosan féltek attól, hogy belehalok ebbe az önpusztító életformába. Éreztem, hogy nem tudom többé uralni a testemet, és hogy nagyon nagy baj van. Mégis hadakoztam, amikor megérkezett a segítség, nem akartam beszállni a rohamkocsiba, ezért ki kellett hívni a rendőrséget is” – mesélte a Szelfi című műsorban a zenész.

Szörnyű heteket élt át a pszichiátrián, de megérte, mert hatalmas lépést tett a gyógyulás felé.

Három héten keresztül feküdtem leszíjazva, bepelenkázva, mélyaltatásban a pszichiátrián, de szerencsére ebből semmire sem emlékszem. A betegtársaim utólag mesélték, hogy volt, amikor kapálózás közben kitéptem a katétert magamból, és csupa vér volt a pizsamám. Végül négy hónapig tartottak bent, és bár a testem meggyógyult, a lelkem még nem. Ehhez a gyógyuláshoz jóval hosszabb időre lesz szükség, meg kell találnom a helyemet a világban” – avatta be a Szelfi nézőit Robi.

A zenész örül, hogy túl van a legnagyobb nehézségeken, de még sok mindent meg kell oldania. Élteti a cél, hogy családot szeretne.

Nagyon szeretnék családot alapítani, jó lenne, ha születne egy gyerekem. De tudom, hogy előbb rendbe kell tennem az életemet, és be kell bizonyítanom magamnak és a szeretteimnek, hogy drogok nélkül is képes vagyok létezni. Borzasztóan szégyellem magam a gyengeségemért, és nem akarok többé csalódást okozni” – tette hozzá a Hiperkarma frontembere.

Hozzászólások