Kis híján kudarcba fulladt a magyar zenekar dalpremierje

Nagy bajba került Lobó-Szalóky Lázár!

2018/02/23

Lobó-Szalóky Lázár és bandája nagy bajba került a tegnapi Fem3Café szereplésük előtt. Kis híján meghíúsult a dalpremierjük.

Tegnap Lobó-Szalóky Lázár és szóló bandája (Vanyó Szilárd-basszusgitár, Nagy István-dobok) a Fem3Café műsorban volt délelőtti vendég, ahol három dalt el is játszottak az Angliában is megjelenő debütáló lemezről. 
fem3
A felvétel előtt azonban bajba került a zenekar, s nem sokon múlt, hogy meghiúsuljon a szereplés. A srácok hajnalban vidékről indultak Budapestre, azonban a dobfelszerelést véletlen otthon hagyták. Erre háromnegyed hatkor jöttek rá, amikor már az idő rövidsége miatt nem lehetett visszafordulni sem. Azonnal megkezdődött a szervezés, Lázár és a zenekar tagjai több tucat dobosnak írtak, de a hajnali órában szinte senkit nem értek el. 
Reggel nyolckor még nem volt felszerelés, a zenekart pedig várták fél 10-re a stúdióba, a szerkesztők pedig erről semmit sem sejtettek! 
Lázár negyed nyolckor elindult a budapesti próbatermeket megkeresni, annak ellenére, hogy tudta, többnyire délelőtt tízkor nyitnak. Hatalmas szerencsének köszönhetően, az utolsó pillanatban telefonon sikerült elérnie Tarcsai Ádámot (Lifehack, Ellátótér), aki kollégáival együtt adott az utolsó pillanatban egy dobcuccot Lázáréknak, így végül odaértek a Fem3Caféba! 
A Fe3Café adását IDE kattintva tudjátok visszanézni! 
Hozzászólások