Kisbabát kért ajándékba Vajna Timi

A kártya szerint lányuk lesz

2014/10/03

Akár sokmilliós ékszert vagy luxusutazást is kérhetne születésnapjára, ám Vajna Timi teljesen másról ábrándozik. Gyermeket szeretne Andy Vajnától.

A Miss Universe tulajdonosaként tevékenykedő Timi épp ma tölti be 32. életévét, és úgy érzi, három éven belül anya szeretne lenni. Korábban egy jósnőtől megtanulta a kártyavetést, és a lapok már többször kiadták: benne van a sorsában egy gyermek.

Mindig is érdekelt a jóslás, ezért körülbelül három évvel ezelőtt megkerestem egy cigányasszonyt, aki nagyon jó jósnőnek számít, és megkértem, hogy tanítson, mert úgy éreztem, hogy van képességem erre. Valóban így lett, ő is megerősített ebben. Nemcsak a környezetemnek szoktam kártyát vetni, hanem magamnak is. Amikor még a kapcsolatunk elején voltunk Andyvel, és még szóba se került az esküvő, többször is jósoltam magamnak, és mindig az jött ki vele kapcsolatban, hogy esküvő és kislány. Az egyik jóslatom már bejött, remélem, hamarosan a másik is teljesülni fog, bár inkább fiús anyaként tudom elképzelni magam, de persze mindegy a neme, az a lényeg, hogy a gyermekünk egészséges legyen!” – mondta a Blikknek Vajna Timi.

vajna
Vajna Timi királynőként érezheti magát Andy mellett

A pár esküvője előtt olyan hírek kaptak szárnyra, hogy Andy már nem akar gyermeket, aztán később kiderült: nagyon is szeretné megajándékozni feleségét egy babával. Állítólag biztonsági okokból lefagyasztatta hímivarsejtjeit, mert egy betegség és a kora miatt már nem biztos, hogy könnyen menne a családalapítás. Mindenesetre Timiben egyre erősödik a vágy.

“Minden nő végiggondolja az életét és a jövőjét a születésnapokon. Mi az, amit már elért, mi az, amit még nem, mire vágyik, és hogyan alakult eddig az élete. Én is így tettem, a gondolataimat pedig megosztottam természetesen a férjemmel. Harminc fölött a nőknél már napirenden van az anyaság. Én is így gondolom, engem is foglalkoztat a téma, egyre jobban. Azt mondtam Andynek, hogy szülinapom alkalmából azt kívánom, két éven belül essek teherbe, hogy 35 éves koromra már a kezemben tarthassam a közös gyermekünket” – tette hozzá Andy Vajna felesége.

Hozzászólások