Kisbabát szeretne Sarka Kata

Vajon mit szólna egy harmadik gyerekhez Hajdú Péter?

2015/06/11

Több hazai sztáranyukához hasonlóan, Sarka Kata is családot bővítene. De nem az ő párja az egyetlen, aki elégedett jelenlegi életükkel, ezért inkább lebeszélné a fiatal anyukát ilyen jellegű terveiről.

Sarka Kata boldog családban él férjével, Hajdú Péterrel és két gyermekével Noncsival és Dávidkával – aki nem régiben sajnos megsérült egy szállodában, de hősiesen tűrte és szerencsére hamar jobban lett.

A kétgyermekes anyuka egy gyönyörű családi házban él, odafigyel az egészségére és az alakjára, sőt még fitneszmodellként is kipróbálta magát hetekkel ezelőtt. Házastársi és anyai kötelezettségei mellett Váczi Gergő oldalán műsort is vezetett öt napon át a FEM3 beszélgetős műsorában. Nem utolsó sorban pedig a Miss World Hungary szépségverseny keretében igyekszik megtalálni azt a legcsinosabb magyar lányt, aki képviselheti hazánkat Kulcsár Edinához hasonlóan a világversenyen.

Ezeket a teendőket végignézve, biztosak lehetünk benne, hogy Sarka Kata egy percet sem unatkozik, és nagyon elégedett életével – ami azonban mégis hiányzik számára, az egy harmadik gyermek, Hajdú Péter viszont nem ért egyet felesége elképzeléseivel.

„Megmondja, hogy mi áll jól nekem, hallgatok a véleményére. A T-kód kutatócsoport tesztjére is azért vállalkoztam, hogy megelőzzem a ráncokat, sokáig fiatalos szeretnék maradni. Szívesen vállalnék még egy babát, de Péter azt mondja elég a két gyermek. Egészségesek, szépek, fiúnk és lányunk is van” – mesélte Kata a Blikknek.

„Továbbra is szeretnék egy babát, Peti élvezi, hogy már túl vannak azon a koron, amikor minden lépésükre figyelni kell. Könnyű velük utazni, mert már önálló személyiségek, Noémi most kezdi az iskolát, már nagylányos szobát is kialakítottunk neki. Mikor Noémi nagykorúvá válik, és önálló életet kezd, én mindenképpen szeretnék egy újabb kisbabát. Fontos, hogy megtartsam a kiváló egészségi állapotomat, megelőzzem a betegségeket, mert akkor már negyvenéves leszek, és olyankor már nagyobb a kockázat.

Fésűs Nelly és Rubint Réka is családbővítésen gondolkozik.

“Gyakran megfordul a fejemben, hogy jó lenne egy újabb pici a családban. A csecsemők finom babaillata, a puha bőrük mindig ellágyítják a szívemet. Azonban egy negyedik baba vállalása ma már kockázatos lenne, így még nem hoztunk végleges döntést. A három gyermekünkkel tökéletes az éle­tünk, kicsit félek belevágni, nehogy baj legyen. Norbi gondolkodási időt kért, mert nagyon félt engem” – árulta el vágyait és terveit a Borsnak Rubint Réka.

schobert-norbi-rubint-reka-09-BS

„Elzának már most elképesztő hangja van. Lajos mondogatja is, hogy örökölhetett tőlem valamiféle tehetséget, biztosan opera-énekesnő lesz, mert az Éjkirálynő áriát rendszeresen, zengő hangon előadja. Persze éjjelenként. Ennek ellenére az apja szerelmes a lányába”– árulta el Nelly, aki párjával azt sem tartja kizártnak, hogy újra babát vállaljanak.

fesusnelly6

Hozzászólások