Kisbabával bővülne Rubint Réka és Schobert Norbi családja?

A fitneszguru félti szerelmét

2015/06/02

Rubint Réka három gyermekkel ajándékozta meg a férjét, ami mindkettőjüknek hatalmas boldogság. És habár az álma teljesült, mégis bővítené a családot?

A fitneszlady mind a három gyermekét császármetszéssel hozta világra, így az orvosok és férje is okkal féltik, ha egy negyedik terhességet fontolgat. Kockázatos lenne, hiszen sokkal nagyobb eséllyel lépnének fel komplikációk a várandóság és a szülés alatt.

Gyakran megfordul a fejemben, hogy jó lenne egy újabb pici a családban. A csecsemők finom babaillata, a puha bőrük mindig ellágyítják a szívemet. Azonban egy negyedik baba vállalása ma már kockázatos lenne, így még nem hoztunk végleges döntést. A három gyermekünkkel tökéletes az éle­tünk, kicsit félek belevágni, nehogy baj legyen. Norbi gondolkodási időt kért, mert nagyon félt engem” – árulta el vágyait és terveit a Borsnak Rubint Réka.

Schobert Norbi, Réka, Lara
A fitnessguru büszkén hirdeti: imádja a családját

Schobert Norbi mindenben támogatja feleségét, hiszen az évek elmúlásával sem gyengült Réka iránt érzett szerelme, ám ez a gondolat kételyeket ébresztett benne. Egyrészt a félelem miatt, hiszen érthető módon nem kockáztatná sem párja, sem pedig születendő gyermeke életét, másrészt pedig teljesnek érzi jelenlegi életüket Larával, Zalánnal és Norbikával.

A gyerekeink a legféltettebb kincseink. Rékát az életemnél is jobban szeretem, nagyon félteném egy újabb terhességnél, szülésnél. A negyedik császármetszés már komoly ve­szélyekkel járhat. Annyira kerek és csodás az éle­tünk most, nem biztos, hogy változtatnék rajta. A gyerekekkel már élményekkel teli programokat tudunk csinálni. Norbikával például teniszezünk, Larát pedig a lovasversenyen elnézve földöntúli boldogság fogott el. Zalán is nagyfiú, bárhova el tudjuk vinni, és imádjuk a humorát. Kissé megijeszt a dolog, hogy újra kisbabát vállaljunk. Persze soha ne mondd, hogy soha!” – hagyta nyitva a kérdést a fitneszguru.

Rubint Réka, Norbika, Zalán
Rubint Réka a kisfiaival “rosszalkodik”
Hozzászólások